Του Αλέκου Χατζηκωστα * Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και παίρνει διαστάσεις. Η κρίση ψυχικής υγείας στα παιδιά παγκοσμίως επιδεινώνεται και έφθασε σε κρίσιμο σημείο, από την «ανεξέλεγκτη εξάπλωση» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης , σύμφωνα για παράδειγμα με έκθεση της οργάνωσης για τα δικαιώματα των παιδιών «KidsRig... Περισσότερα
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ: Εννέα επιχειρηματικά σχήματα θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τέσσερις άδειες
από Η Άλλη Άποψη
Εννέα είναι τα επιχειρηματικά σχήματα που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, σύμφωνα με τον οριστικό κατάλογο των υποψηφίων που δημοσιοποίησε η γενική γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Έγιναν δεκτές οι προσφυγές των εταιρειών DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ITV CP) κυπριακών συμφερόντων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (MEGA CHANNEL), αποκλείστηκε από την περαιτέρω διαδικασία για τους λόγους που αναφέρονται στη σχετική απόφαση με Αρ.Πρωτ.202/10.8.2016».
Ο κατάλογος των υποψηφίων είναι:
1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΪ ΑΕ)