Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
"Το σύρσιμον τη Τσοφούλας"
από Η Άλλη Άποψη
Στη κατάμεστη αίθουσα του Χώρου Τεχνών δόθηκε το Σάββατο 10 ΣΕΠ, η Ποντιακή Θεατρική Παράσταση «Το σύρσιμον τη Τσοφούλας. Το έργο έχει γράψει ο Πόλης Χάιτας και σκηνοθέτησε ο Αβραάμ Πελαίδης.
Η πρωτοβουλία για την θεατρική παράσταση ανήκει στον Σύλλογο Φίλων της παράδοσης Πόντου, Μικράς Ασίας και Θράκης Νομού Ημαθίας «Οι Αλησμόνητες Πατρίδες».
Το συνόλο των ηθοποιών εντυπωσίασαν για την σκηνική τους εμφάνιση και καταχειροκροτήθηκαν γιατί απέδωσαν πολύ καλά μια θεατρική παράσταση σε μια δύσκολή γλώσσα, όπως είναι η Ποντιακή. Να τονίσουμε βέβαια ότι όλοι οι ηθοποιοί είναι ερασιτέχνες, που επιλέγουν πέρα από την καθημερινότητα και την θεατρική δράση.