Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
Υποδέχτηκαν το νέο έτος σε Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία
από Η Άλλη Άποψη
Από τα νησιάΚιριμπάτιτου Ειρηνικού Ωκεανού, στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, ξεκίνησε η φετινή πρωτοχρονιά την πορεία της από την Ανατολή προς τη Δύση.
Mε την παραδοσιακή επίδειξη πυροτεχνημάτων πάνω από το λιμάνι τουΣίδνεϊλίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα (3 μ.μ. ώρα Ελλάδας), οι Αυστραλοί αποχαιρέτησαν το 2021, με τις ευχές να συντείνουν στο να καταφέρει ο πλανήτης το 2022 να ξεπεράσει την πανδημία του κορονοϊού, που έχει προκαλέσει μέχρι σήμερα εκατομμύρια νεκρούς και πολλές παράπλευρες απώλειες.
Αντίθετα, αθόρυβα και χωρίς το συνηθισμένο υπερθέαμα πυροτεχνημάτων, γιορτάστηκε στη 1 μ.μ. (9 πμ ώρα Ελλάδας) ο ερχομός του 2022 στοΏκλανττηςΝέας Ζηλανδίας.