Παρασκευή, 05 Μάρ, 2021

• Φανφάρες...
  • Ξανα ισχυρός μετασεισμός 5,8 ρίχτερ!
  • ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
  • Η ημερήσια έκθεση για την πανδημία 4/3
  • Λευτέρης Κορυφίδης φιλόλογος,συγγραφέας: «Τα ποιήματα της συλλογής χρησιμοποιούν τα σύμβολα που τόσο πλουσιοπάροχα παρέχει ο Μύθος για να περιγράψουν τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς του ανθρώπου.»
  • ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Θεωρεί πως όλα είναι «καλώς καμωμένα» από την κυβέρνηση και φορτώνει στο λαό την ευθύνη για την εκτίναξη των κρουσμάτων
Φανφάρες...1 Ξανα ισχυρός μετασεισμός 5,8 ρίχτερ!2 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ3 Η ημερήσια έκθεση για την πανδημία 4/34 Λευτέρης Κορυφίδης φιλόλογος,συγγραφέας: «Τα ποιήματα της συλλογής χρησιμοποιούν τα σύμβολα που τόσο πλουσιοπάροχα παρέχει ο Μύθος για να περιγράψουν τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς του ανθρώπου.»5 ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Θεωρεί πως όλα είναι «καλώς καμωμένα» από την κυβέρνηση και φορτώνει στο λαό την ευθύνη για την εκτίναξη των κρουσμάτων6

Lockdown στην πολιτική τους!

Η απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει ένα νέο lockdown ...μέσα στο lockdown, για να εκτονώσει την πίεση στο δημόσιο σύστημα Υγείας, είναι ομολογία των αδιεξόδων στα οποία οδηγεί τον λαό η πολιτική της εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης της Υγείας. Αυτή η πολιτική, που υλοποιούν διαχρονικά οι κυβερνήσεις και τα αστικά κόμματα, ευθύνε... Περισσότερα

Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ημαθίας

Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ημαθίας

"Εμείς λέγαμε όχι σε άχρηστους στο δημόσιο, εκείνοι τους επαναπροσέλαβαν", δήλωσε με «αφοπλιστική» ειλικρίνεια!!! πριν από λίγες μέρες ο κ. Μειμαράκης πρόεδρος της ΝΔ.

Σοκαριστική, η δήλωση του αυτή, για τους εκπαιδευτικούς και άλλους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ή απολύθηκαν πριν από δύο χρόνια και επαναπροσλήφθηκαν μετά από ένα μεγαλειώδη και παρατεταμένο αγώνα του εκπαιδευτικού κινήματος.

Αλλά και άκρως αποκαλυπτική, για το ζοφερό μέλλον που μας προετοιμάζουν ως μονόδρομο εξυπηρέτησης της βάρβαρης πολιτικής κεφαλαίου - ΕΕ - ΔΝΤ.

Ως ΕΛΜΕ τονίζουμε για πολλοστή φορά ότι η μεγαλύτερη «χρησιμότητα» των συναδέλφων μας σε διαθεσιμότητα που επαναπροσλήφθηκαν είναι ότι μας δίδαξαν πως δεν υπάρχουν «μονόδρομοι» όταν ο συλλογικός, μαχητικός, ανυποχώρητος αγώνας βγαίνει στο προσκήνιο.

Συνεχίζουμε με νέα ορμή το δρόμο του αγώνα. Δεν θα επιτρέψουμε «μονομερείς» ενέργειες από οποιαδήποτε κυβέρνηση εις βάρος των εργασιακών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων. Έχουμε μάθει τον τρόπο να παλεύουμε, ενωτικά και συλλογικά.

Να πάρουμε πίσω όσα μας έκλεψαν, να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν.

Η ταβέρνα "Πλάτανος" τώρα κοντά σας και με Delivery!

Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Παρασκευή, 05 Μαρτίου