Τρίτη, 17 Σεπ, 2019

• ΕΛΜΕ Ημαθίας: Για τα ολιγομελή τμήματα των ΕΠΑΛ
  • Για τα προβλήματα στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στην Αγία Βαρβάρα
  • Ομαδική έκθεση του τμήματος ζωγραφικής ενηλίκων / εφήβων της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας
  • Για τα αδέσποτα στον Δήμο Βέροιας
  • Προτροπές από τον Θ. Σιδηρόπουλο
  • Ανεβαίνει η ένταση και οι τιμές του πετρελαίου...
ΕΛΜΕ Ημαθίας: Για τα ολιγομελή τμήματα των ΕΠΑΛ1 Για τα προβλήματα στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στην Αγία Βαρβάρα2 Ομαδική έκθεση του τμήματος ζωγραφικής ενηλίκων / εφήβων της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας3 Για τα αδέσποτα στον Δήμο Βέροιας4 Προτροπές από τον Θ. Σιδηρόπουλο5 Ανεβαίνει η ένταση και οι τιμές του πετρελαίου...6

Ανακοίνωση του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας ενόψει της κινητοποίησης την Παρασκευή 30 Μαρτίου

Στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε την συγκέντρωση διαμαρτυρίας, απέναντι στις αντιεκπαιδευτικές πολιτικές της κυβέρνησης, όλων των μελών μας, στην πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια την Πέμπτη 29/3/2018 και ώρα 18:30. Θα γίνουν ομιλίες και θα μοιραστούν φυλλάδια προς ενημέρωση των πολιτών.

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, αν συμπληρωθεί ικανός αριθμός συναδέλφων, θα ναυλωθεί λεωφορείο που θα μεταφέρει  τους συναδέλφους στο άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει στις 11:30 στην Ελιά από τη Βέροια και  θα κάνη στάση για επιβίβαση στο ΚΤΕΛ της Αλεξάνδρειας γύρω στις 12:15. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με το όνομα και το τηλέφωνό τους, σε αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση, έως και την Πέμπτη.

Υπενθυμίζουμε ότι, η 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας που έχει κηρυχθεί από το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για την 30-3-2108, αφορά τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού και τις 3 πρώτες ώρες του απογευματινού προγράμματος (και των ΔΥΕΠ). Ο σύλλογός μας έχει κηρύξει επιπλέον 3ωρες στάσεις εργασίας για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν εκείνη την ημέρα.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Τα Πιο Δημοφιλή

Λιακάδα