Τρίτη, 20 Οκτ, 2020

 • Τα φορολογικά βάρη στο λαό!
 • Ο Δήμος Νάουσας σε συμμετοχικό εργαστήριο για τις πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες και τον πολιτιστικό και δημιουργικό τουρισμό στην 18η Ευρωπαϊκη Εβδομάδα των Περιφερειών και των Πόλεων
 • Διάνοιξη και σήμανση μονοπατιών στον ορεινό όγκο του Βερμίου από τον Δήμο Νάουσας και αθλητικά σωματεία
 • Εργασίες βελτίωσης του δρόμου που συνδέει τη Νάουσα με τον Κοπανό. Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης σε υποδομές
 • ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ
 • Κερκόπορτα για λοκ άουτ αναζητεί η κυβέρνηση
Τα φορολογικά βάρη στο λαό!1 Ο Δήμος Νάουσας σε συμμετοχικό εργαστήριο για τις πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες και τον πολιτιστικό και δημιουργικό τουρισμό στην 18η Ευρωπαϊκη Εβδομάδα των Περιφερειών και των Πόλεων2 Διάνοιξη και σήμανση μονοπατιών στον ορεινό όγκο του Βερμίου από τον Δήμο Νάουσας και αθλητικά σωματεία 3 Εργασίες βελτίωσης του δρόμου που συνδέει τη Νάουσα με τον Κοπανό. Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης σε υποδομές 4 ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ5 Κερκόπορτα για λοκ άουτ αναζητεί η κυβέρνηση6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Τέρμα τα παραμύθια

Οι εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά επιβεβαιώνουν ξανά τα αδιέξοδα της πολιτικής εμπλοκής της χώρας στα αμερικανοΝΑΤΟικά σχέδια και τους ανταγωνισμούς. Την πολιτική αυτή υπηρετούν όλες διαχρονικά οι κυβερνήσεις, που προκαλούν και κοροϊδεύουν τον λαό, παρουσιάζοντας τους Ευρωατλαντικούς «συμμάχους» ως «εγγυητές» της ειρήνης και της ... Περισσότερα

ΔΑΚΕ και ΔΗΣΥ (πρώην ΠΑΣΚ) αρνήθηκαν να καταγγείλουν την επίθεση που δέχθηκε συνάδελφός μας από φασιστοειδή!

από Η Άλλη Άποψη
ΔΑΚΕ και ΔΗΣΥ (πρώην ΠΑΣΚ) αρνήθηκαν να καταγγείλουν την επίθεση που δέχθηκε συνάδελφός μας από φασιστοειδή!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Τα μακροβούτια της ΔΑΚΕ και της ΔΗΣΥ (πρώην ΠΑΣΚ) στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας στα βρωμόνερα της ακροδεξιάς και του φασισμού συνεχίζονται αμείωτα, με νέα επεισόδια.

Στην τελευταία συνεδρίαση (29/3/2019) του Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας με ένα ρεσιτάλ φθηνών δικαιολογιών και φαιδρών επιχειρημάτων για θέματα που δεν συμβαίνουν στον νομό μας και τάχα δε μας αφορούν – λες κι ένα σωματείο πρέπει να το αφορά μόνο ό,τι συμβαίνει στον μικρόκοσμό του - ΔΑΚΕ και ΔΗΣΥ (πρώην ΠΑΣΚ) αρνήθηκαν να ψηφίσουν και να καταγγείλουν τη θρασύδειλη δράση φασιστοειδών, που λέρωσαν με φασιστικά συνθήματα το 4ο ΓΕΛ Πετρούπολης απειλώντας μια συνάδελφό μας, την καθηγήτρια του σχολείου και γραμματέα της Γ΄ ΕΛΜΕ, Ρήγα Αθανασία, συνδικαλίστρια του ΠΑΜΕ, ότι θα πεθάνει.

Είναι οι ίδιες αυτές παρατάξεις που ούτε λίγο ούτε πολύ αντιμετωπίζουν τη ναζιστική Χρυσή Αυγή σαν ένα ακόμα πολιτικό κόμμα κι όχι ως μια φασιστική, ναζιστική κι εγκληματική συμμορία.

Είναι οι ίδιες αυτές παρατάξεις που στα τέλη του 2018 χαρακτήρισαν απλώς «εξωθεσμικούς κύκλους» τους ακροδεξιούς και τους φασίστες που στοχοποίησαν τον συνάδελφό μας καθηγητή στη Βέροια.

Υπενθυμίζουμε, επίσης, την άρνηση της ΔΑΚΕ - δια των 3 μελών της στο Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας - να  καταγγείλει την απαράδεκτη απόφαση της ΕΛΜΕ Λέσβου, (η ΔΑΚΕ έχει την απόλυτη πλειοψηφία στη συγκεκριμένη ΕΛΜΕ) με την οποία προέκρινε τη χρήση του όρου «λαθρομετανάστης» για τους κατατρεγμένους από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τα παιδιά τους – τους μικρούς μαθητές μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να απομονώσουν τους φασίστες από τα σχολεία και τα σωματεία και να καταδικάσουν με κάθε τρόπο και με την ψήφο τους στις κάλπες όλους όσους κλείνουν πονηρά το μάτι στους ναζιστές της Χρυσής Αυγής και σε ό,τι πιο ακροδεξιό στοιχείο υπάρχει στον κλάδο.

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Παραθέτουμε το ψήφισμα που προτάθηκε από την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (ΠΑΜΕ) και δεν το ψήφισαν ΔΑΚΕ και ΔΗΣΥ (πρώην ΠΑΣΚ)

Ψήφισμα - Καταγγελία

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας  καταγγέλλει τη θρασύδειλη δράση φασιστοειδών, που λέρωσαν με φασιστικά συνθήματα το 4ο ΓΕΛ Πετρούπολης απειλώντας την καθηγήτρια του σχολείου και γραμματέα της Γ΄ ΕΛΜΕ, Ρήγα Αθανασία, συνδικαλίστρια του ΠΑΜΕ, ότι θα πεθάνει.

Ξεσπούν στους τοίχους, αφού γνωρίζουν ότι οι μαθητές, οι καθηγητές και οι γονείς δεν ανέχονται τους φασίστες, ότι η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας καταδικάζει τις ιδέες τους και τις βρώμικες ενέργειές τους.

Εμείς, ως δάσκαλοι, που παλεύουμε για να έχουν τα παιδιά μας ένα σχολείο που θα τα μορφώνει, που παλεύουμε να ζήσουν σε ένα κόσμο καλύτερο και ειρηνικό, καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια εκφοβισμού συναδέλφων, που αγωνίζονται μέσα και έξω από την τάξη για την μόρφωση των παιδιών και για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και φτώχεια.

Να ξέρουν όλοι αυτοί οι κύκλοι, που δρουν ανώνυμα και μέσα στο σκοτάδι, ότι θα μας βρουν απέναντί τους σε κάθε προσπάθεια φίμωσης της φωνής μας. Οι δάσκαλοι οφείλουμε να δείξουμε στα παιδιά μας τον δρόμο του αγώνα, να παλέψουμε όλοι μαζί για τα δικαιώματά μας, να διδάξουμε την ιστορική αλήθεια, κόντρα στην παραχάραξη της ιστορίας, που επιβάλλουν η ΕΕ και οι κυβερνήσεις του κεφαλαίου.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στη συνάδελφο και καλούμε τους μαθητές, τους Συλλόγους Γονέων και τα Εκπαιδευτικά Σωματεία να απομονώσουν τα φασιστικά στοιχεία. Δε θα επιτρέψουμε να περάσει το μίσος και οι απειλές των φασιστών στα σχολεία μας!

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ! ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!

 

 

Έχει διαβαστεί 116 φορές

Σχόλια

 • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Άτιμη Ασφαλιστική»

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

 

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 18 °C
Άνεμος Ν 2-3 μποφόρ

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 7 ως 19 °C
Άνεμος ΝΑ 1-2 μποφόρ

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 8 ως 19 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 200 επισκέπτες και 0 μέλη.