Δεν πέρασε πολύς καιρός από τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης με αφορμή την αναπροσαρμογή των συντάξεων για το 2026 και το κλίμα ευφορίας που καλλιεργούσε πριν τρεις βδομάδες για την αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού. Μόλις σε λίγους μήνες αποδείχθηκε πόσο άνθρακας ήταν ο θησαυρός, καθώς σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ο επίσημος πληθωρισμός σε ... Περισσότερα
Η αξία της Διάγνωσης και Παρέμβασης στα παιδιά με ΔΕΠ-Υ
από Η Άλλη Άποψη
Η Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με το i-paidi.gr και την υποστήριξη του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Ημαθίας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Η αξία της Διάγνωσης και Παρέμβασης στα παιδιά με ΔΕΠ-Υ»
Σάββατο 2 Ιουνίου 10π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας.
Η Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή / και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠ-Υ) είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα διαταραχής στα σημερινά παιδιά και εκφράζεται με δυσκολίες στη μάθηση και τη συμπεριφορά.
Γι’ αυτό καλούμε Εκπ/κούς και γονείς να παρακολουθήσουν την ημερίδα του Δήμου Βέροιας γιατί πλέον μόνο με στρατηγικές συμπεριφοράς υπάρχουν τρόποι διαχείρισης (καθοριστική σημασία έχει η συνεργασία γονέα – σχολείου – ειδικού).
Στη συνεύρεση αυτή θα υπάρξει πολύς χρόνος για διάλογο, ερωτήσεις και σχόλια.