Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια από τους βουλευτές της ΝΔ
από Η Άλλη Άποψη
Υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές της ΝΔ στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείο Παιδείας που προκάλεσε πλήθος διαδηλώσεων διαμαρτυρίας και συναντά την αντίθεση μαθητών, φοιτητών, γονιών και εκπαιδευτικών.
Στην ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν συνολικά 282 βουλευτές, εκ των οποίων «Ναι» ψήφισαν 158 βουλευτές, «Οχι» ψήφισαν 124 βουλευτές.