Η κυβέρνηση μιλάει για «δύσκολο χειμώνα» και ετοιμάζεται να εξαγγείλει μια ακόμα φουρνιά με μέτρα - κοροϊδία. Προκαλούν τον λαό όταν παρουσιάζουν τη «βαρυχειμωνιά» που φέρνει η πολιτική τους ως «φυσικό φαινόμενο» και κρύβουν τους πραγματικούς ενόχους, που είναι:Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος σε Ουκρανία και Μ. Ανατολή, όπου η κυβέρνηση πρωτ... Περισσότερα
ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ "ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΕΡΟΥ" ΣΕ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ & ΑΝΘΕΜΙΑ
από Η Άλλη Άποψη
Λόγω πρόβλεψης ενδεχόμενης κακοκαιρίας για σήμερα Τρίτη 23 Αυγούστου και για τις προσεχείς ημέρες, αναβάλλεται η προγραμματισμένη σημερινή συναυλία της Αρετής Κετιμέ στο Αγγελοχώρι, όπως επίσης και η αντίστοιχη της Ντιλέκ Κοτς την Πέμπτη 25 Αυγούστου στον Κοπανό.
Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν σε νέες ημερομηνίες, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου η Αρετή Κετιμέ και τα "Μπρατίμια" στο Αγγελοχώρι (πρώην Δημαρχείο) και το Σάββατο η Ντιλέκ Κοτς στον Κοπανό (πηγές ποταμού Όλγανου). Η είσοδος και για τις δύο συναυλίες είναι ελεύθερη.