Κυριακή, 26 Απρ, 2026

  • Σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ και Ιράν, ενώ το Ισραήλ συνεχίζει τις σφαγές σε Λίβανο και Γάζα
  • Ένοπλος άνοιξε πυρ στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου παρόντος του Τραμπ
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ   : Κατάθεση προβλημάτων στο Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ημαθίας
  • Νέα πλήγματα του Ισραήλ στον Λίβανο παρά τη νέα εκεχειρία
  • ΚΚΕ: Οι συμφωνίες Μητσοτάκη και Μακρόν έχουν πυξίδα τα κέρδη των μονοπωλίων ενώ μπλέκουν βαθύτερα τη χώρα στους πολέμους
  • O τζόγος είναι σύμπτωμα σήψης και παρακμής της καπιταλιστικής κοινωνίας
Σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ και Ιράν, ενώ το Ισραήλ συνεχίζει τις σφαγές σε Λίβανο και Γάζα1 Ένοπλος άνοιξε πυρ στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου παρόντος του Τραμπ2 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ   : Κατάθεση προβλημάτων στο Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ημαθίας3 Νέα πλήγματα του Ισραήλ στον Λίβανο παρά τη νέα εκεχειρία4 ΚΚΕ: Οι συμφωνίες Μητσοτάκη και Μακρόν έχουν πυξίδα τα κέρδη των μονοπωλίων ενώ μπλέκουν βαθύτερα τη χώρα στους πολέμους5 O τζόγος είναι σύμπτωμα σήψης και παρακμής της καπιταλιστικής κοινωνίας6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Για την πρόσβαση των παιδιών στα social media

Του Αλέκου Χατζηκωστα * Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και παίρνει διαστάσεις. Η κρίση ψυχικής υγείας στα παιδιά παγκοσμίως επιδεινώνεται και έφθασε σε κρίσιμο σημείο, από την «ανεξέλεγκτη εξάπλωση» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης , σύμφωνα για παράδειγμα με έκθεση της οργάνωσης για τα δικαιώματα των παιδιών «KidsRig... Περισσότερα

Βιωματικό σεμινάριο για γονείς με θέμα «Παιδική επιθετικότητα, ενίσχυση θετικής συμπεριφοράς και ο ρόλος της οικογένειας»

από Η Άλλη Άποψη
Βιωματικό σεμινάριο για γονείς με θέμα «Παιδική επιθετικότητα, ενίσχυση θετικής συμπεριφοράς και ο ρόλος της οικογένειας»

Βιωματικό σεμινάριο για γονείς με θέμα «Παιδική επιθετικότητα, ενίσχυση θετικής συμπεριφοράς και ο ρόλος της οικογένειας» διοργανώνει η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, στο πλαίσιο των δράσεων του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας. Στόχος του σεμιναρίου, που απευθύνεται σε γονείς παιδιών νηπιακής (4-5 ετών) και σχολικής ηλικίας (6-12 ετών), είναι να καλύψει τον τομέα της συμβουλευτικής γονέων, ενισχύοντας παράλληλα τον ιδιαίτερα δύσκολο γονεϊκό ρόλο μέσα από βιωματικά σεμινάρια, με δωρεάν συμμετοχή για τους ενδιαφερόμενους.

Το σεμινάριο με θέμα «Παιδική επιθετικότητα, ενίσχυση θετικής συμπεριφοράς και ο ρόλος της οικογένειας» θα υλοποιηθεί στη Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, σε 8 δίωρες (πρωινές, εβδομαδιαίες) συναντήσεις, με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 15 άτομα. Ο χώρος και ο χρόνος του σεμιναρίου θα ανακοινωθούν, εφ’ όσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν αιτήσεις συμμετοχής από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας (Μητροπόλεως 44 Βέροια 5ος όροφος, γραφεία 4 και 8) και διαδικτυακά από τον ιστότοπο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη διεύθυνση www.pkm.gov.gr (επιλέγοντας Ημαθία ή Π.Ε Ημαθίας και στη συνέχεια ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ).

Η αίτηση αποστέλλεται συμπληρωμένη ηλεκτρονικά στα παρακάτω e-mail:

dimitra.tsitsa@imathia.pkm.gov.gr. ή kalaitzidou.ale@imathia.pkm.gov.gr, ή kalaitzidou.ath@imathia.pkm.gov.gr. 

ή

β) κατατίθεται έντυπη στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας (βλ. παραπάνω). 

 Τηλέφωνα επικοινωνίας:

2331350175, 2331350138, 2331350223. 

Εκτός από τη Βέροια, το βιωματικό σεμινάριο υλοποιείται παράλληλα από τις Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από μέλη του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας με ψυχοκοινωνική ειδίκευση.

                                                                                   

ΜΕΠ

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ  ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

Έχει διαβαστεί 481 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 473 επισκέπτες και 0 μέλη.