Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

από Η Άλλη Άποψη

Πρόσωπο με πρόσωπο με δεκαέξι εικαστικούς βρέθηκε χθες βράδυ (22/12) πλήθος επισκεπτών που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης «ΠΡΟΣΩΠΟ ή ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ», την οποία συνδιοργανώνουν η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας και η καλλιτεχνική ομάδα «Εμείς οι Άλλοι» στο Βυζαντινό Μουσείο της Βέροιας.

Την έκθεση προλόγισε η Έφορος Αρχαιοτήτων Ημαθίας, Αγγελική Κοτταρίδη, η οποία αναφέρθηκε στο πλαίσιο του κύκλου δράσεων με τίτλο «Αναζητώντας την Βέροια», στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η έκθεση αυτή, ενώ προβλέπεται να συμπεριλάβει, στη διάρκεια του 2017, πλήθος εκδηλώσεων, εκθέσεων, επιστημονικών ημερίδων και συναντήσεων αλλά και εκδόσεων.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιόλιος που επιμελήθηκε την έκθεση, μίλησε για τη φιλοσοφία του με την οποία επιλέχθηκε το θέμα, λέγοντας στο τέλος χαρακτηριστικά ότι προσπάθησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να δημιουργήσει έναν σκηνικό χώρο για να δώσει βήμα, φως και σκιές στα έργα των καλλιτεχνών.

Ο χώρος της έκθεσης ομολογουμένως ήταν εντυπωσιακά ατμοσφαιρικός, με υψηλής ποιότητας επιμέλεια. Στον χώρο επικρατούσαν διακριτικά οι αύρες των έργων στο ημίφως που δημιούργησε ο επιμελημένος, διακριτικός και στοχευμένος, φωτισμός, ενώ το μουσικό χαλί έδινε φωνές στα πρόσωπα.

Η έκθεση θα διαρκέσει δύο μήνες (μέχρι την 22/2/2017), ενώ στις 21/1, όπως ανακοίνωσε ο επιμελητής της έκθεσης, θα λάβει χώρα μια περφόρμανς-έκπληξη μετάβασης από το πρόσωπο στο προσωπείο, το οποίο θα αποτελέσει το θέμα στη δεύτερη χρονικά περίοδο της έκθεσης.

Έχει διαβαστεί 641 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 542 επισκέπτες και 0 μέλη.