Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα
Εκδηλώσεις του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας
από Η Άλλη Άποψη
Σάββατο 7 Μαρτίου "Εστία Μουσών", 8:00 μ.μ. (είσοδος ελεύθερη)
Συναυλία με έργα Ελλήνων συνθετών για σόλο κλαρινέτο και κλαρινέτο με πιάνο θα πραγματοποιήσουν ο καθηγητής του Δημοτικού Νάουσας Ορέστης Παπαϊωάννου σε συνεργασία με την πιανίστα Γλύκα Κουτούλα το επόμενο Σάββατο 7 Μαρτίου και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα συναυλιών της Εστίας Μουσών. Στην εκδήλωση που εντάσσεται στον κύκλο συναυλιών «Μουσικές Περιηγήσεις» και διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων της ΕΜ, οι δύο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν συνθέσεις των Σκαλκώτα, Κωνσταντινίδη, Σαμαρά, Αντωνίου και Τσούγκρα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Κυριακή 8 Μαρτίου "Εστία Μουσών", 11:30 π.μ. (είσοδος ελεύθερη)
Μικτή μαθητική συναυλία με τη συμμετοχή των μαθητών οργάνων των τμημάτων του Δημοτικού Ωδείου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα συναυλιών της Εστίας Μουσών.
Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 «Έρια», 8:00 μ.μ. (είσοδος ελεύθερη)
Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμος Νάουσας και το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας φιλοξενούν την Big Band του Δήμου Λαμίας σε μια συναυλία γεμάτη από ήχους Rock, Pop, Jazz, Salza, Mambo άλλα και Ελληνικούς. Η συναυλία πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα «Έρια». Συμμετέχουν επίσης παλαιοί σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας, ενώ στο πιάνο συνοδεύει ο Δημήτρης Παρόλας. Την Big band διευθύνει ο Δημήτρης Μαντάς.