Δεν πέρασε πολύς καιρός από τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης με αφορμή την αναπροσαρμογή των συντάξεων για το 2026 και το κλίμα ευφορίας που καλλιεργούσε πριν τρεις βδομάδες για την αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού. Μόλις σε λίγους μήνες αποδείχθηκε πόσο άνθρακας ήταν ο θησαυρός, καθώς σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ο επίσημος πληθωρισμός σε ... Περισσότερα
Ο μεγάλος Έλληνας ερμηνευτής Βασίλης Λέκκας και η Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, μαζί με άλλους νέους καλλιτέχνες, ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σκηνή του Χώρου Τεχνών , την Κυριακή 2 Απριλίου στις 8 το βράδυ, τραγουδώντας την ελληνική ποίηση σε μια συναυλία που οργανώνει η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας για τους σκοπούς της Φιλοπτώχου Αδελφότης Κυριών Βέροιας.
Ο Βασίλης Λέκκας, ο αγαπημένος ερμηνευτής του Μάνου Χατζηδάκι, υπόσχεται να χαρίσει μια βραδιά γεμάτη πάθος, έκφραση και συγκίνηση, ερμηνεύοντας με το μοναδικό δικό του τρόπο τα τραγούδια του Μάνου, αλλά και άλλων μεγάλων συνθετών.
Η έκπληξη της βραδιάς αναμένεται να είναι η πολυμελής και πολυβραβευμένη Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, που σε κάθε εμφάνισή της εντυπωσιάζει με την μουσική αρτιότητα και το σεβασμό απόδοσης των τραγουδιών. Αυτή τη φορά τολμά να αποδώσει μελοποιημένα ποιήματα με ιδιαίτερα δύσκολο βαθμό εκτέλεσης. Ο μαέστρος Νίκος Πατρής διαβεβαιώνει πως η ορχήστρα είναι πανέτοιμη να εντυπωσιάσει και τον πλέον απαιτητικό ακροατή.
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Γιώργος Χανδόλιας, επιλέγει στίχους και ποιήματα που θα διαβάσουν ανάμεσα στα τραγούδια ηθοποιοί αλλά και ο ίδιος.