Του Αλέκου Χατζηκώστα *Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η συμπυκνωμένη εικόνα ενός συστήματος που σαπίζει, την ίδια ακριβώς ώρα που οδηγεί τους βιοπαλαιστές αγρότες στη χρεοκοπία και στον αφανισμό.Πιάστηκαν στα πράσα οι «εγγυητές της διαφάνειας»Η κυβέρνηση της ΝΔ διαφήμιζε ως «μεγάλη μεταρρύθμιση» τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, με τον... Περισσότερα
Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Πρωτοβουλίας για το Παιδί
από Η Άλλη Άποψη
Η Πρωτοβουλία για το Παιδί πιστή στο ραντεβού της, ανακοινώνει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της, που θα γίνει από τη Δευτέρα 9 έως και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, στο κατάστημα επί της οδού Κάππου 5 (έναντι καφέ-εστιατορίου CAMARES).
Το κατάστημα θα είναι ανοικτό κάθε μέρα από τις 9:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:30 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 έως τις 15:00.
Οι εθελόντριες του Οργανισμού από την Ημαθία και άλλες περιοχές της Ελλάδας, έβαλαν πολύ μεράκι, πολύ αγάπη και μεγάλη τέχνη και δημιούργησαν και φέτος θαυμάσια έργα, χρηστικά, διακοσμητικά, εδώδιμα, στολίδια, κοσμήματα, εποχιακά και άπειρα άλλα είδη υψηλής αισθητικής και ποιότητας.
Τα έργα των εθελοντριών θα διατεθούν σε πολύ χαμηλές τιμές, ώστε όλοι οι φίλοι και οι υποστηρικτές του έργου της Πρωτοβουλίας να μπορέσουν για άλλη μία φορά να βοηθήσουν στην φροντίδα και προστασία των φιλοξενούμενων παιδιών της. Σας περιμένουμε!