Ως «μεγαλύτερη προστασία για τους οφειλέτες» διαφημίζει η κυβέρνηση το νέο πλαίσιο για τους servicers. Βάζει προθεσμίες στις απαντήσεις, όρια στις προκαταβολές, πρόστιμα και υποχρεωτική πρόταση ρύθμισης πριν από τον πλειστηριασμό. Μόνο που ο πλειστηριασμός μένει εκεί, στο τέλος της διαδρομής, ως ο ισχυρότερος εκβιασμός στον οφειλέτη πο... Περισσότερα
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Π.Ε.Σ.ΕΡΓΟΧΩΡΙΟΥ
από Η Άλλη Άποψη
Ο Σύλλογος Εργοχωρίου σας προσκαλεί στον Ετήσιο Χορό που θα γίνει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στο ¨ΚΕΝΤΡΟ ΓΚΑΝΤΙΔΗ" και ώρα 13:00.
Πάρτυ Μασκέ για τους μικρούς μας φίλους και παραδοσιακούς χορούς για τους μεγάλους ο Σύλλογός μας σας υπόσχεται ότι θα είναι ένα ξεχωριστό μεσημέρι για όλους σας με πολύ κέφι, και χορό.
Τιμή Πρόσκλησης 15,00€ και για τα παιδιά 10,00€. Η πρόσκληση περιλαμβάνει φαγητό και απεριόριστο ποτό.