Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
Ξεκινά στην Αλεξάνδρεια τον Σεπτέμβρη το πρώτο ΚΔΑΠ ΑμΕΑ
από Η Άλλη Άποψη
Το πρώτο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) για ΑμΕΑ στο νομό Ημαθίας θα λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο στην Αλεξάνδρεια. Η ΚΕΔΑ υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον σύλλογο ΑΜΕΑ Ημαθίας και θα στεγάσει το πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις των Παιδιών της Άνοιξης.
Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε στην Αλεξάνδεια, από τους εμπλεκόμενους φορείς. Σύμφωνα με τις τοποθετήσεις τους, μέχρι τον Φεβρουάριο θα έχει ολοκληρωθεί η αδειοδότηση του κέντρου, το καλοκαίρι θα βγει η πρόσκληση από την ΕΕΤΑΑ και τον Σεπτέμβριο θα δοθούν τα voucher σε 50 δικαιούχους. Το κέντρο θα λειτουργήσει τις απογευματινές ώρες και θα δημιουργήσει 5-6 θέσεις εργασίας.
"Κάναμε το πρώτο βήμα. Θα είναι το μοναδικό στην Ημαθία" σχολίασε ο πρόεδρος της ΚΕΔΣΑ Στέφανος Δελιόπουλος.
Ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης τόνισε ότι αυτός και οι συνεργάτες του είδαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ιδέα που κατατέθηκε διότι βούληση της διοίκησής του είναι να βοηθήσει τα ΑμΕΑ. "Είναι μεγάλο κατόρθωμα να ανακουφίσεις 50 οικογένειες" σχολίασε.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δήλωσε ο Κώστας Αρβανίτης, πρόεδρος του συλλόγου ΑμΕΑ Ημαθίας.