Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα
Μεγάλη συμμετοχή στην ανασύσταση του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας
από Η Άλλη Άποψη
Το απόγευμα της Δευτέρας 29 Σεπτεμβρίου δεκάδες συμπολίτες μας έδωσαν το παρών στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην Γενική Συνέλευση ανασύστασης του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας. Την ευθύνη της διαδικασίας είχε ο κος Πολυχρονιάδης Θεόδωρος ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη του ΤΟΒ αναφερόμενος στην ανάγκη του τόπου για Ανάπτυξη που μπορεί να έρθει μέσω του τουρισμού.
Κατόπιν, ο πρώτος πρόεδρος του ιστορικού ΤΟΒ κος Βλαχόπουλος Δημήτριος, φανερά συγκινημένος από το εγχείρημα ανασύστασης, αναφέρθηκε σε έναν προς έναν τους ανθρώπους που «άναψαν και πάλι τη φλόγα του Τουριστικού Ομίλου».
Εκ μέρους της προσωρινής επιτροπής διοίκησης, η φιλόλογος – αρχαιολόγος κα Λάμπρη Χαρά παρουσίασε την υφιστάμενη κατάσταση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, αναφέρθηκε στα ζητήματα που δημιουργούν εμπόδια στην τουριστική ανάπτυξη της πόλης και περιέγραψε το πνεύμα στο οποίο θα κινηθεί ο νέος Τουριστικός Όμιλος Βέροιας.
Το παρών έδωσε και ο αντιδήμαρχος Βέροιας κος Λυκοστράτης Βασίλης, αρμόδιος για θέματα τουρισμού, δηλώνοντας την επιθυμία του Δήμου να συνεργαστεί με τον ΤΟΒ για την προώθηση του τουρισμού.
Στις εκλογές που ακολούθησαν, εξελέγησαν τα εξής μέλη στις αντίστοιχα συμβούλια όπως ορίζει το αρχικό και σε ισχύ καταστατικό του ΤΟΒ από το 1958 (με αλφαβητική σειρά):