του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
«Ο Φώταγας με τ’ όνεμαν»
από Η Άλλη Άποψη
Την ποντιακή θεατρική παράσταση ιστορικού περιεχομένου με τίτλο «Ο Φώταγας με τ’ όνεμαν» σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Γ. Γωνιάδη - Λευτέρη Τσαχουρίδη παρουσίασε το θεατρικό τμήμα της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, στην κατάμεστη αίθουσα του Χώρου Τεχνών, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου.
Η παράσταση ήταν αφιερωμένη στην 100η Επέτειο Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Νίκος Τομπουλίδης και ο εκπρόσωπος του δημάρχου, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Αλέξανδρος Τσαχουρίδης.