Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
Παρουσιάστηκε στη Βέροια το μυθιστόρημα της Χριστίνας Ρούσσου «Στα πέρατα της αντοχής»
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου στο κατάμεστο καφέ «cinema» του κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ, η παρουσίαση του δεύτερου μυθιστορήματος της Ημαθιώτισας Χριστίνας Ρούσσου με τίτλο: «Στα πέρατα της αντοχής».
Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα το ιστορικό υπόβαθρο διαδραματίζεται από τα τέλη του 19ου έως τα μέσα του 20ου αιώνα και μας ταξιδεύει από τη Νάουσα, στις ΗΠΑ, την Αθήνα, την Ζάκυνθο αλλά και στην κοιλάδα του Γαλλικού Λίγηρα, μαζί φυσικά με τα κοσμοϊστορικά γεγονότα που συνέβησαν τότε. Τη βιβλιοπαρουσίαση προλόγισε η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη που αναφέρθηκε τόσο στο βιβλίο όσο και στην προσωπικότητα της συγγραφέως.
Στη συνέχεια η συγγραφέας –με έναν ιδιαίτερα ζωντανό τρόπο- αναφέρθηκε στις αιτίες που ασχολείται με τη συγγραφή, σε ιστορικά δεδομένα του βιβλίου , ευχαρίστησε τον κόσμο, απάντησε σε ερωτήσεις του και υπέγραψε τα βιβλία της.Να σημειώσουμε ότι το βιβλίο παρουσιάζεται σε μια σειρά πόλεις της Ελλάδας, ενώ σημειώνει εντυπωσιακή εκδοτική επιτυχία.
Την διοργάνωση είχαντο βιβλιοπωλείο ΕΠΙΚΑΙΡΟ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ