«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα
Παρουσιάστηκε το «Τρίπτυχο των Ευχών» του Γ. Δάμτσιου στη Βέροια
από Η Άλλη Άποψη
Παρουσιάστηκε στη Δημοτική βιβλιοθήκη της Βέροιας το νέο βιβλίο, το "Τρίπτυχο των Ευχών" του Ναουσαίου συγγραφέα Γιώργου Δάμτσιου.
Για το βιβλίο μίλησαν ο Αλέξανδρος Ακριτίδης (συγγραφέας, πρόεδρος Δ.Κ Μελίκης) που τόνισε εντυπωσιασμένος από το νέο βιβλίο και πρόσθεσε ότι ο συγγραφέας γράφει πολύ αξιόλογα. Για το βιβλίο σημείωσε ότι είναι ένα μυθιστόρημα φαντασίας που το διαπερνούν ανθρωπιστικά και φιλοσοφικά ζητήματα.
Επίσης η συγγραφέας Ευαγγελία Παπανίκου που τόνισε ότι ι το βιβλίο κρύβει πολλά περισσότερα από όσα μπορούμε να φανταστούμε, μας αρπάζει και μας οδηγεί ολοκληρωτικά σε ένα οδοιπορικό εσωτερικής αναζήτησης.
Ο συγγραφέας Γιώργος Δάμτσιος αναφέρθηκε στην ηρωίδα του βιβλίου και ευχαρίστησε ομιλητές και παρευρισκόμενους.
Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βούλα Κοτσάλου ενώ την ευθύνη για τον συντονισμό της εκδήλωσης είναι ο Γιάννης Τζιουμάκης, ο οποίος προλόγισε και τον συγγραφέα.
Πρόκειται για το δεύτερο βιβλίο του συγγραφέα και είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ.