Μία ακόμα σκιαμαχία αναμένεται σήμερα στη Βουλή ανάμεσα στην κυβέρνηση και στα άλλα αστικά κόμματα, στη συζήτηση για το περιβόητο «κράτος δικαίου». Στη σκιά των σκανδάλων που παράγει με το τσουβάλι η πολιτική της, η κυβέρνηση ανακάλυψε «χρόνιες παθογένειες» του κράτους και υπόσχεται μεταρρυθμίσεις και αλλαγές, την ώρα που η συστημική α... Περισσότερα
Παρουσιάστηκε το «Τρίπτυχο των Ευχών» του Γ. Δάμτσιου στη Βέροια
από Η Άλλη Άποψη
Παρουσιάστηκε στη Δημοτική βιβλιοθήκη της Βέροιας το νέο βιβλίο, το "Τρίπτυχο των Ευχών" του Ναουσαίου συγγραφέα Γιώργου Δάμτσιου.
Για το βιβλίο μίλησαν ο Αλέξανδρος Ακριτίδης (συγγραφέας, πρόεδρος Δ.Κ Μελίκης) που τόνισε εντυπωσιασμένος από το νέο βιβλίο και πρόσθεσε ότι ο συγγραφέας γράφει πολύ αξιόλογα. Για το βιβλίο σημείωσε ότι είναι ένα μυθιστόρημα φαντασίας που το διαπερνούν ανθρωπιστικά και φιλοσοφικά ζητήματα.
Επίσης η συγγραφέας Ευαγγελία Παπανίκου που τόνισε ότι ι το βιβλίο κρύβει πολλά περισσότερα από όσα μπορούμε να φανταστούμε, μας αρπάζει και μας οδηγεί ολοκληρωτικά σε ένα οδοιπορικό εσωτερικής αναζήτησης.
Ο συγγραφέας Γιώργος Δάμτσιος αναφέρθηκε στην ηρωίδα του βιβλίου και ευχαρίστησε ομιλητές και παρευρισκόμενους.
Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βούλα Κοτσάλου ενώ την ευθύνη για τον συντονισμό της εκδήλωσης είναι ο Γιάννης Τζιουμάκης, ο οποίος προλόγισε και τον συγγραφέα.
Πρόκειται για το δεύτερο βιβλίο του συγγραφέα και είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ.