Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
Πλήθος παραστάσεων από τα Τμήματα Υποδομής του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Συνέντευξη Τύπου με τους δημοσιογράφους στην σκηνή και τους ηθοποιούς στην αίθουσα πραγματοποιήθηκε το πρωϊ του Σαββάτου 19/5 από τα τμήματα υποδομής του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας και είχε ως αντικείμενο τις παραστάσεις που θα δοθούν με τη λήξη της σεζόν από τις 28 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στο τέλος του Ιούνη. Πρόκειται συνολικά για 16 παραστάσεις.
Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Νίκος Μαυροκεφαλίδης σημείωσε: «Αν ήμασταν σχολείο θεατρικό, θα είχαμε ένα μεγάλο σχολείο. Τα 370 παιδιά μας, αν ήταν όλα εδώ δεν θα χωρούσαμε. Έχουμε μια βαριά ευθύνη απέναντι σε αυτά τα παιδιά. Τα τελευταία χρόνια, πενταπλασιάστηκε ο αριθμός των παιδιών.»
Στη συνέχεια αναφέρθηκαν για τις παραστάσεις που σκηνοθετούν οι : Μαρία Κυροπούλου, η Δήμητρα Σταματίου, ο Χρήστος Κυπαρισσόπουλος, από την ομάδα Σανίδι που εντάχθηκε στο ΔΗΠΕΘΕ ο Γρηγόρης Ίτσκος και ο Πέτρος Μαλιάρας .
Παλιότερος των σκηνοθετών Κωνσταντίνος Αποστολίδης αναφέρθηκε στην επιθετική εξωστρέφεια μέσω του δικτύου των ΔΗΠΕΘΕ της Εγνατίας. Αναφορικά με τις παραστάσεις του, σημείωσε ότι το Φθινόπωρο θα παρουσιαστεί η παράσταση «Μήδεια» από την Ομάδα Έκφραση Β’ ενώ η παράσταση «Λεωφορείον ο Πόθος» από την Πειραματική Σκηνή
σε όλες τις παραστάσεις θα υπάρχει εισιτήριο 3€ και 5€ εκτός από αυτές, που πραγματοποιούνται σε χώρους, που δεν επιτρέπεται εισιτήριο.
όλοι οι μαθητές θα πάρουν από μία πρόσκληση με αριθμημένες 2 θέσεις.
η προπώληση για τα εισιτήρια των υπόλοιπων θέσεων έχει ξεκινήσει από τη γραμματεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.
κρατήσεις θέσεων δε γίνονται.
η κασετίνα με το βίντεο και τις φωτογραφίες των παραστάσεων θα υπάρχει στο φωτογραφείο «ΕΙΔΩΛΟ», Βερμίου 8, 2331073327 ( η τιμή ορίζεται από το φωτογραφείο)