Ως «μεγαλύτερη προστασία για τους οφειλέτες» διαφημίζει η κυβέρνηση το νέο πλαίσιο για τους servicers. Βάζει προθεσμίες στις απαντήσεις, όρια στις προκαταβολές, πρόστιμα και υποχρεωτική πρόταση ρύθμισης πριν από τον πλειστηριασμό. Μόνο που ο πλειστηριασμός μένει εκεί, στο τέλος της διαδρομής, ως ο ισχυρότερος εκβιασμός στον οφειλέτη πο... Περισσότερα
Το Σάββατο η τελετή έναρξης του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Αλεξάνδρεια
από Η Άλλη Άποψη
Η Εστία Ρουμλουκιωτών διοργανώνει στην Αλεξάνδρεια, κατά το διάστημα 4,5,6 Ιουλίου 2015 το πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών. Το Σάββατο το απόγευμα στις 19:00 η ώρα, η Εστία Ρουμλουκιωτών με τις αντιπροσωπίες των φιλοξενούμενων αποστολών από την Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Σερβία (120 άτομα) θα επισκεφθούν το Δημαρχείο Αλεξάνδρειας.
Αμέσως μετά την επίσκεψη στο Δημαρχείο, 20:00 η ώρα, θα ακολουθήσει παρέλαση όλων των χορευτικών τμημάτων σε δρόμους της πόλης, για να καταλήξουν στο Πνευματικό Κέντρο όπου και θα γίνει η έναρξη του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και η παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων.
“Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας”, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.