Πέμπτη, 01 Οκτ, 2026

  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
  • Στην τελική ευθεία το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας της ΚΕΠΑ Δήμου  Βέροιας
  • Την Τρίτη ο Ρούμπιο στην Αθήνα
  • Νέες ασφυκτικές κυρώσεις στην Κούβα από τις ΗΠΑ
  • Ασπρόπυργος: Σε άλλο ένα επικοινωνιακό σόου, ο Κ. Μητσοτάκης παρέδωσε σχολικό κτίριο... μετά από 27 ολόκληρα χρόνια!
  • ΠΑΜΕ: Όσο τα κέρδη των ομίλων μένουν στο απυρόβλητο, κάθε κυβερνητικό «μέτρο» θα είναι σκέτη κοροϊδία
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ1 Στην τελική ευθεία το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας της ΚΕΠΑ Δήμου  Βέροιας   2 Την Τρίτη ο Ρούμπιο στην Αθήνα3 Νέες ασφυκτικές κυρώσεις στην Κούβα από τις ΗΠΑ4 Ασπρόπυργος: Σε άλλο ένα επικοινωνιακό σόου, ο Κ. Μητσοτάκης παρέδωσε σχολικό κτίριο... μετά από 27 ολόκληρα χρόνια!5 ΠΑΜΕ: Όσο τα κέρδη των ομίλων μένουν στο απυρόβλητο, κάθε κυβερνητικό «μέτρο» θα είναι σκέτη κοροϊδία6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Οι δύο όψεις

Οι δύο όψεις

«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα

Street Food Festival στη Νάουσα τον Σεπτέμβριο

από Η Άλλη Άποψη
Street Food Festival στη Νάουσα τον Σεπτέμβριο

O Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, το Επιμελητήριο Ημαθίας και την ομάδα «Soulfood Thessaloniki» (Thessaloniki Street Food Festival & Thessaloniki Beer Festival) και με οδηγό τη γεύση, διοργανώνουν το «Naousa Street Food Festival 2024  Wine Edition» στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου της Νάουσας.

Στην πόλη του ξινόμαυρου από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου ταξιδεύει η κουλτούρα φαγητού του δρόμου. Για ένα τριήμερο, καταξιωμένοι σεφ του χώρου, θα δημιουργούν και θα μαγειρεύουν με έμπνευση το Ξινόμαυρο κρασί της Νάουσας.

Στο φεστιβάλ συμμετέχει ο Σύνδεσμος Αμπελουργών & Οινοποιών Νάουσας, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια από την ίδρυσή του. Τα 24 μέλη-οινοποιεία του Συνδέσμου δημιουργούν ένα δυναμικό μωσαϊκό με αποστολή τη διαφύλαξη, προώθηση και προβολή της πλούσιας αμπελοοινικής κληρονομιάς της ιστορικής ζώνης και της αυθεντικότητας των κρασιών της Νάουσας.

Ακολουθούμε μια μοναδική γαστρονομική διαδρομή από την παραδοσιακή τοπική κουζίνα των ντόπιων υλικών στις σύγχρονες, δημιουργικές προσεγγίσεις και το street food. Το Ξινόμαυρο και τα κρασιά των οινοπαραγωγών της Νάουσας αποδεικνύουν τον γαστρονομικό τους χαρακτήρα και τον λόγο που έχουν κερδίσει την προσοχή των κορυφαίων οινοχόων, chefs, επαγγελματιών και foodies του κόσμου.

Επιπλέον, θα υπάρχουν 10 επιλογές Street Food, Beer & Cocktail Bar, ενώ θα πραγματοποιηθούν live cooking workshops (2 sessions το Σάββατο και 2 την Κυριακή).

Ξεχωριστές μουσικές εκδηλώσεις εμπλουτίζουν το φεστιβάλ και συγκεκριμένα, την Παρασκευή 6/9 θα διασκεδάσουμε με τους Loopia Band, το Σάββατο 7/9 θα απολαύσουμε τον μοναδικό Νίκο Πορτοκάλογλου και την Κυριακή 8/9 τους Mimis Nikolopoulos Band.

Τρεις ημέρες με Djs, μουσικές συναυλίες, Live Cooking & Cocktails και δρώμενα για τους λάτρεις της κουλτούρας του δρόμου και όχι μόνο στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου της Νάουσας.

Ώρες & Ημέρες λειτουργίας Παρασκευή (6/9): 17:00 – 00:00 Σαββατοκύριακο (7 & 8/9): 12:00 – 00:00

Τοποθεσία: Δημοτικό Πάρκο Νάουσας 

Είσοδος: Ελεύθερη!

Έχει διαβαστεί 948 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 1161 επισκέπτες και 0 μέλη.