Του Αλέκου Χατζηκώστα * «Μ’ από την κόλασή μου, σου φωνάζω:Εικόνα σου είμαι, κοινωνία, και σου μοιάζω» (Γαλάτεια Καζαντζάκη) Μια γροθιά στο στομάχι ήταν τα λόγια της 17χρονης μαθήτριας στο γράμμα που άφησε στους γονείς της όταν αποφάσισε να αυτοκτονήσει μαζί με τη φίλη της στην Ηλιούπολη: "Μπαμπά και μαμά, τρία χρόνια τώρα εί... Περισσότερα
Σύλλογος Βλάχων Βέροιας :Συνεχίζονται οι Ανοιχτές Συναντήσεις Αυτομόρφωσης
από Η Άλλη Άποψη
Συνεχίζονται την προσεχή Παρασκευή (3/11/’17), στις 9.00 μ.μ., στο Σπίτι του Συλλόγου, οι Ανοιχτές Συναντήσεις Αυτομόρφωσης με το πολύ ενδιαφέρον θέμα: « Νοέμβριος 1940: εξορία ή πρώτη γραμμή στο μέτωπο; ». Την εισήγηση θα κάνει η Αναστασία Γ. Ταναμπάση, διδάκτωρ ιστορίας στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.
Υπενθυμίζεται ότι όποιος ενδιαφέρεται να κάνει κάποια εισήγηση να το δηλώσει στο Δ/Σ του Συλλόγου για τον έγκαιρο προγραμματισμό.