Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

Συνέντευξη για το «Veria Dance 2019»

από Η Άλλη Άποψη
Συνέντευξη για το «Veria Dance 2019»

Συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση για 4η φορά στη Βέροια του Διεθνούς πλέον διαγωνισμού Χορού «Veria Dance 2019» που θα πραγματοποιηθεί στις 14-17 Μαρτίου 2019 στη Βέροια έδωσαν το πωρί της Δευτέρας 4/3  ο:ι Λ. Ακριβόπουλος (πρόεδρος ΚΕΠΑ), Γ. Καμπούρης (Δ.ντης) Ν. Καραγιαννίδου (υπεύθυνη προγραμματισμού) ,  Μ. Λενικάκη (Τμήμα χορού ΚΕΠΑ) και Α. Λέρας (πρόεδρος επιτροπής).

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν

Το Δίκτυο Διαχείρισης Πολιτισμού σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και υπό την αιγίδα του Δήμου Βέροιας διοργανώνουν από 14 εως 17 Μαρτίου 2019 το «Veria Dance 2019». Η διοργάνωση περιλαμβάνει το Διαγωνισμό Χορού «Veria Dance Competition 2019» στον κλασσικό, σύγχρονο, νεοκλασσικό και καρακτέρ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί Χώρο Τεχνών Βέροιας σε δύο φάσεις (ημιτελικός –τελικός) στις 15,16 & 17 Μαρτίου 2019. Θα συμμετάσχουν μαθητές ερασιτεχνικών σχολών χορού από 7 ετών και άνω, καθώς επίσης και μαθητές επαγγελματικών σχολών χορού και επαγγελματίες. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 480 μαθητές ερασιτεχνικών και επαγγελματικών σχολών χορού από όλη την Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Βέροια, Αλεξάνδρεια, Νάουσα, Δράμα, Καβάλα, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Άρτα, Τρίκαλα, Λάρισα, Βόλο, Αθήνα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο,κ.α.) καθώς και από τα Τίρανα της Αλβανίας.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από διακεκριμένους χορευτές και καθηγητές χορού από την Ελλάδα και το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Gaia Lemmi από το Λιβόρνο της Ιταλίας, τον Alexander Neskov από την Ελλάδα (Λυρική Σκηνή) και τον Keith Morino από τη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Εκτός από βραβεία, θα απονεμηθούν και υποτροφίες σε διακριθέντες του διαγωνισμού. Ειδικότερα δωρεάν συμμετοχή στον διεθνή διαγωνισμό χορού «Livorno in Danza 2020» στην Ιταλία, δωρεάν συμμετοχή στον διεθνή διαγωνισμό χορού «Concurso Ciudad de Valencia 2020» στη Βαλένθια, δωρεάν συμμετοχή στον διαγωνισμό χορού «Veria Dance Competition 2020», δωρεάν συμμετοχή στον διεθνή διαγωνισμό χορού «Piccolo Talent 2019» στην Ιταλία, δωρεάν μαθήματα στο «Ballet Summer Course 2019 Budapest» για 1 εβδομάδα, δωρεάν μαθήματα για το «Summer Intensive Areadanza» τον Ιούλιο 2019 στην Ιταλία, δωρεάν συμμετοχή στο «Summer Camp Χορού, Μουσικής και Θέατρου» τον Αύγουστο 2019, δωρεάν μαθήματα 1 εβδομάδα στο Κονσερβατόριο της Βαρκελώνης το καλοκαίρι 2019 και υποτροφίες σπουδών στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια «Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης». Επίσης θα δοθούν δώρα στους διαγωνιζόμενους και στους διακριθέντες του διαγωνισμού από τους υποστηρικτές της διοργάνωσης: είδη χορού All Dance, είδη χορού Baila, είδη χορού Pointe.gr και Siberian Swan, είδη χορού Kapola, είδη χορού Vicky Zorba Dancedreams και Goody’s Burger House Κατάστημα Βέροιας.

Την 14η Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθούν  τα «Veria Dance Seminars 2019» - σεμινάρια κλασσικού και σύγχρονου χορού από τους κριτές του διαγωνισμού στην αίθουσα του Αιγές Μέλαθρον Hotel. Πληροφορίες για το διαγωνισμό στην ιστοσελίδα https://veriadancecompetition.weebly.com/ , στο FB : Veria Dance Competition και στην ηλεκτρονική διεύθυνση veriadance@gmail.com ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα +306977649170 (Αχιλλέας Λέρας), +306988757910 (Κατερίνα Τσιάρα).

Έχει διαβαστεί 465 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 622 επισκέπτες και 0 μέλη.