Στο δημοσκοπικό ερώτημα «Αν δεχθούμε τη φράση "Μητσοτάκης ή χάος" ως πολιτικό δίλημμα, εσείς τι θα επιλέγατε;», το 42% απαντάει «χάος», Μητσοτάκης το 30%, και «Αλλο» το 28%. Η ερώτηση θυμίζει το «Καραμανλής ή τανκς» και είναι αυταπόδεικτο ότι υπηρετεί τον αποπροσανατολισμό και τη χειραγώγηση του λαού. Οπως αναμενόταν μάλιστα, οι απαντή... Περισσότερα
Η "ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" ΡΩΤΑ (8/5/2017)
από Η Άλλη Άποψη
-Αλήθεια γιατί οι διάφοροι «πολιτευτές» «πολιτικοί» απουσίαζαν από τις Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις στην Ημαθία. Άλλες χρονιές όλο και κάποιο «πέρασμα» έκαναν…
-Συμμετέχουμε σε διάφο-ρους «δρόμους» γιατί πιστεύουμε στους στόχους τους ή απλά για «επίδειξη» ;
-Τελικά θα υπάρχει “αντίδωρο” στη “δωρεά;” της μεγάλης εταιρείας για την χρηματοδότηση του έργου στην αγορά της Κουλούρας;
-Μεταξύ αυτών, για την επόμενη περίοδο προβλέπονται: Μείωση του φορολογικού συντελεστή επί των επιχειρηματικών κερδών στο 26% από 29% σήμερα.
Ενίσχυση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων με τη διοχέτευση περισσότερου δωρεάν κρατικού χρήματος σε επιχειρηματικούς ομίλους, και όπως προβλέπεται στη συμφωνία για «υποδομές υψηλής ποιότητας».
«Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» στην αγορά εργασίας, που μεταφράζονται στην επιδότηση του «μισθολογικού κόστους» των επιχειρηματιών, για θέσεις εργασίας με ημερομηνία λήξης.
Στον αντίποδα βρίσκονται τα προνοιακά επιδόματα στη λαϊκή οικογένεια. Σε αυτό το επίπεδο, ξεκαθαρίζεται ότι η «νομοθεσία και εφαρμογή ενός σύγχρονου και εκσυγχρονισμένου συστήματος στέγασης και παροχών» θα χρηματοδοτείται από τον «εξορθολογισμό των περιττών κοινωνικών προγραμμάτων».
Μεταξύ άλλων, προβλέπεται νέα συρρίκνωση του επιδόματος για το πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ το ποσό της «εξοικονόμησης» θα αποδοθεί για «δαπάνες στέγασης» φτωχών λαϊκών νοικοκυριών, τις οποίες η κυβέρνηση «σουμάρει» στα λεγόμενα «αναπτυξιακά αντίμετρα».
Και όπως χαρακτηριστικά προβλέπουν στην αντιλαϊκή συμφωνία, το ποσό των «αντίμετρων» θα προσδιοριστεί σύμφωνα με την εκτιμώμενη μόνιμη υπεραπόδοση σε σχέση με τους συμφωνημένους μεσοπρόθεσμους στόχους μας».
Αλήθεια όλα τα προηγούμενα τι σχέση έχουν με το λαό και τα πραγματικά του συμφέροντα;