Παρασκευή, 24 Σεπ, 2021

  • ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ»: Συμπαράσταση στους εργαζόμενους του «Βαρβαρέσου»
  • Ο οργανωμένος μαζικός αγώνας έδειξε τη δύναμή του!
  • Μ.Α.μ.Α: Γνωρίζουμε την πόλη μας περπατώντας.
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 24/9
  • Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί ιδιαιτέρως όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας
  • Τάσος Μπαρτζώκας για τη συνάντηση με το ΓΓ Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας: Κανένας αθέατος από την Πολιτεία!
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ»: Συμπαράσταση στους εργαζόμενους του «Βαρβαρέσου»1 Ο οργανωμένος μαζικός αγώνας έδειξε τη δύναμή του!2 Μ.Α.μ.Α: Γνωρίζουμε την πόλη μας περπατώντας.3 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 24/94 Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί ιδιαιτέρως όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας5 Τάσος Μπαρτζώκας για τη συνάντηση με το ΓΓ Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας: Κανένας αθέατος από την Πολιτεία!6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Συνθήκες φτώχειας για εκατοντάδες χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά

Τις συνθήκες απόλυτης φτώχειας για εκατοντάδες χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά επιβεβαιώνουν και στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ, με βάση τα οποία προχώρησε σε οριακές αλλαγές των προηγούμενων εκτιμήσεών της σχετικά με το «εισόδημα και συνθήκες διαβίωσης των νοικοκυριών» έτους 2020, που αφορά τα εισοδήματα των νοικοκυριών για το έτος 201... Περισσότερα

"ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ" : Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ....

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
"ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ" : Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ....

Αγαπητοί συνδημότες

Είχαμε επισημάνει από την αρχή ως "ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ" ότι στον Δήμο μας δεν είχαμε  συνεργασία παρατάξεων, αλλά  μια καθαρή "εμπορική συναλλαγή". Πλέον επιβεβαιωθήκαμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

Ο πολιτικός κατήφορος συνεχίζεται. Τα πολλά χρόνια στην εξουσία του Δήμου και οι έμμισθες θέσεις, έχουν αλλοτριώσει τους «παλιούς» και διαφθείρουν τάχιστα τους νέους, γεγονός που οι πολίτες αντιλαμβάνονται βέβαια και η ημερομηνία λήξης είναι δεδομένη.

Όταν αποτυγχάνουν οι ιδέες, σε πνίγουν οι υποσχέσεις και καταρρέει η σοβαρότητα κι η υπευθυνότητα, απομένει μόνο η νομή της εξουσίας, το μοίρασμα θέσεων, έμμισθων κατά προτίμηση, η πρόσληψη πλειάδας ειδικών συνεργατών, συμβούλων , η ανέξοδη ονοματοδοσία οδών και οι πομπώδεις και βαρύγδουπες κενές περιεχομένου εκφράσεις. Είναι πλέον προφανές ότι προτάσσουν το προσωπικό τους και μόνο συμφέρον, έναντι του συμφέροντος  των πολιτών, με των οποίων  την αντιληπτική τους ικανότητα θεωρούν ότι μπορούν να παίζουν. Είναι επικίνδυνοι!

Τα γεγονότα:

Η επικεφαλής της «αξιωματικής» τύποις αντιπολίτευσης και  σημερινή ακόλουθος και υποταχτική στα νεύματα Βοργιαζίδη κα. Μπατσαρά,  "αποφάσισε" και απαίτησε πλήρη υπακοή και συμμόρφωση από την ομάδα της, να αναλάβει δύο θέσεις, εκτοπίζοντας και ευτελίζοντας στελέχη της με κύρος, γνώση και κοινωνική καταξίωση χρησιμοποιώντας μάλιστα την λέξη «αποφάσισα»!

  Ακολούθησαν φυσικά ομηρικοί καυγάδες και δημόσιες τοποθετήσεις των εμπλεκομένων όπου ουσιαστικά ομολόγησαν την συνεργασία με μοναδικό στοιχείο την θέση και τα προκύπτοντα οφίκια!

 Η πολιτική κατρακύλα  έκλεισε με τον μεγαλύτερο εξευτελισμό και την απόδειξη της πλήρους απαξίωσης του θεσμού του αυτοδιοικητικού στελέχους, με την απόπειρα "εξαγοράς της σιωπής" πρώην Αντιδημάρχου,  με απονομή του τίτλου του επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας! Ήτοι, τίποτε...

Παρότι  η λογική έλεγε, εφόσον η «ηγέτιδα» αποφάσισε να πάρει τις δύο (έμμισθες και θυμηθείτε το…) θέσεις, ποιος ο λόγος να μην πάρει και την θέση του επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας που πάει γάντι με το «αποφάσισα» !

  Κατανέμοντας ευθύνες, είναι προφανές ότι για το χάλι αυτό τις βαρύτερες έχουν οι επικεφαλής της «εμπορικής συμφωνίας» Βοργιαζίδης και Μπατσαρά.

 Εκτός όμως από τους επικεφαλής, ευθύνες έχουν και οι σιωπηλοί ακόλουθοι, που παίρνουν μερίδιο από την πολιτική απρέπεια και σιωπούν, ενώ βλέπουν το καράβι να βυθίζεται.

Ευθύνες όμως έχουν και όσοι παραμένουν με διάφορα προσχήματα και δικαιολογίες και δεν διαχωρίζουν τη θέση τους, για να μπορούν να κοιτούν στα μάτια αυτούς που τους επέλεξαν για εκπροσώπους.

 Είναι η ώρα της ευθύνης.

 Υ.Γ. Πλέον είμαστε ο μόνος Δήμος που οι τίτλοι και οι καρέκλες είναι περισσότερες από τους Προϊστάμενους στις Υπηρεσίες του Δήμου. Και σε ανώτερα!!!

 Παύλος Παυλίδης

Δημοτική Παράταξη 

"ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ"

 


Έχει διαβαστεί 251 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Καθαρός
Καθαρός
Θερμοκρασία 19 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 15 ως 25 °C
Άνεμος ΑΝΑ 1-2 μποφόρ

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 16 ως 29 °C
Άνεμος ΝΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 246 επισκέπτες και 0 μέλη.