Δευτέρα, 06 Ιούλ, 2020

• Στεφανωμένη Επιτυχία Μιας Εκδρομής Στο Βέρμιο δίχως ανεμογεννήτριες Κυριακή 5/7/2020 , Βάθρες Μεταμόρφωσης, Νάουσα
  • Τουρκική…κατάληψη της Μπαρμπούτας!
  • Ας μην προκαλούν άλλο από το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων Νάουσας!
  • ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ:ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ
  • Να ζήσουν ευτυχισμένοι!
  • ΕΟΔΥ: Εννέα νέα κρούσματατου κορονοϊου
Στεφανωμένη Επιτυχία Μιας Εκδρομής Στο Βέρμιο δίχως ανεμογεννήτριες Κυριακή 5/7/2020 , Βάθρες Μεταμόρφωσης, Νάουσα1 Τουρκική…κατάληψη της Μπαρμπούτας!2 Ας μην προκαλούν άλλο από το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων Νάουσας!3 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ:ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ4 Να ζήσουν ευτυχισμένοι!5 ΕΟΔΥ: Εννέα νέα κρούσματατου κορονοϊου6

Ανακοίνωση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ: Η θεομηνία του Ιουλίου σε Ημαθία, Πέλλα, Κοζάνη, Πιερία

Ανακοίνωση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ: Η  θεομηνία του Ιουλίου σε Ημαθία, Πέλλα, Κοζάνη, Πιερία

Φέτος, η πρωτοφανής θεομηνία της 14/15/16/17 Ιουλίου στους νομούς μας – συνεχής έντονη βροχόπτωση και απότομη μεταβολή της θερμοκρασίας –  είχε σαν αποτέλεσμα την  καταστροφή για συγκεκριμένες ποικιλίες ροδακίνων .

Η κατάσταση των ροδακινοπαραγωγών στους νομούς Ημαθίας, Πέλλας, Κοζάνης και Πιερίας είναι απελπιστική – όχι λόγω δικής τους υπαιτιότητας - οι παραγωγοί μόχθησαν μια ολόκληρη καλλιεργητική περίοδο, και πράγματι έφεραν τις δενδροκαλλιέργειες σε παραγωγή.

Με πρωτοβουλία του ΥΠΑΑΤ συστάθηκε επιτροπή αξιολόγησης της ζημιάς, ώστε ο ΕΛΓΑ  –  στα πλαίσια του κανονισμού του – να αποζημιώσει εκείνες τις ποικιλίες των ροδακίνων (επιτραπέζιων και συμπύρηνων) -  και  μόνον  αυτές -  που    πραγματικά  επλήγησαν.

Αυτό είναι το ορθό και το δίκαιο. Αυτό επιθυμούν και οι παραγωγοί που πραγματικά επλήγησαν οι σοδειές τους.

Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού, προς «λαϊκή κατανάλωση», όπως επαπειλούμενες προσφυγές στη δικαιοσύνη ή ότι η κυβέρνηση αδιαφορεί για το πρόβλημα!

Το πόρισμα της επιτροπής αναμένεται να γνωστοποιηθεί σύντομα, δηλώνουμε αισιόδοξοι, ότι οι ειδικοί επιστήμονες - σεβόμενοι την πραγματικότητα - θα πράξουν το καθήκον τους.

Οι Βουλευτές

Αντωνίου Χρήστος, Δημητριάδης Μίμης, Θεοφύλακτος Ιωάννης, Καρασαρλίδου Φρόσω,  Καστόρης Αστέριος,  Μουμουλίδης Θέμης,  Ντζιμάνης Γεώργιος, Ουρσουζίδης Γιώργος, Σηφάκης Ιωάννης, Σκούφα Μπέττυ,Τζαμακλής Χαρίλαος.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

Τα Πιο Δημοφιλή