Τρίτη, 19 Ιαν, 2021

• ΤΟ ΚΙΝΑΛ  ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ XAMO  ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗ
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 19/1
  • ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Προανήγγειλε την κατάργηση της απλής αναλογικής στην Τοπική Διοίκηση
  • Κανονικά αύριο τα σχολεία στη Βέροια
  • Δήμος Νάουσας: Παραδόθηκαν άλλα 13 παρκοκρέβατα σε νέους γονείς
  • Aνακοίνωση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας
ΤΟ ΚΙΝΑΛ  ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ XAMO  ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗ 1 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 19/12 ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Προανήγγειλε την κατάργηση της απλής αναλογικής στην Τοπική Διοίκηση3 Κανονικά αύριο τα σχολεία στη Βέροια4 Δήμος Νάουσας: Παραδόθηκαν άλλα 13 παρκοκρέβατα σε νέους γονείς5 Aνακοίνωση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας 6

Ψεύτικο δίλημμα

Αν κανείς πιστέψει όσα λένε τα κυβερνητικά στελέχη και όσα γράφονται αυτές τις μέρες για το άνοιγμα και άλλων τομέων της οικονομίας, το δίλημμα για τον λαό είναι λίγο πολύ το εξής: «Διάλεξε αν θα ρισκάρεις την υγεία σου και θα αρρωστήσεις, ή αν θα χάσεις τη δουλειά σου, το μαγαζί σου, το σπίτι σου». Ούτε συζήτηση φυσικά για μέτρ... Περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΛΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΛΙΟΥ

Σε ότι αφορά την παράνομη ιδιοποίηση χρηματικού ποσού από υπάλληλο του Χιονοδρομικού κέντρου Σελίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε αντίθεση με τα υπόλοιπα συστημικά κόμματα που κυβέρνησαν την χώρα για δεκαετίες κάνοντας έθιμο τα οικονομικά σκάνδαλα και την προσπάθεια συγκάλυψης αυτών, δεν δείχνει καμία ανοχή σε παράνομες δραστηριότητες και κυρίως μελών και στελεχών του.

Περιπτώσεις υπεξαίρεσης ή οποιασδήποτε άλλης ανήθικης και παράνομης πράξης δεν έχουν θέση στο ΣΥΡΙΖΑ.

Τέτοιες πράξεις δεν έχουν κανένα απολύτως πολιτικό υπόβαθρό, είναι καθόλα καταδικαστέες και το λόγο έχει η δικαιοσύνη και μόνο αυτή.

Πρέπει να καταστεί σαφές ότι ο Βουλουτάκης Ζαχαρίας δεν ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο ορίζεται από την εκάστοτε κυβέρνηση, είχε μόνο εργασιακή σχέση με το χιονοδρομικό και πως ότι έπραξε το κατάφερε εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη της Διοίκησης και εξαπατώντας τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Χωρίς καμία ανοχή, για τον ΣΥΡΙΖΑ κατόπιν των καταγγελιών αποφασίζουμε:

Την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ της κομματικής του  ιδιότητας  συγκεκριμένου υπαλλήλου, ο οποίος ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ άμεσα την συμμετοχή του από το Εμπορικό Επιμελητήριο Ημαθίας, όπου εκλέχθηκε με την στήριξη μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ την νέα διοίκηση να προσφύγει άμεσα στην δικαιοσύνη προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως αυτή η ποινική υπόθεση.

Δεν πρέπει να λησμονεί κανείς ότι το Διοικητικό Συμβούλιο και κάθε μέλος ξεχωριστά, με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Τζελέπη, όλα αυτά τα χρόνια προσέφεραν τεράστιο έργο δίνοντάς αγώνα για να προσφέρουν πνοή τόσο σε ότι αφορά τις χειμερινές δραστηριότητες όσο και δραστηριότητες στους καλοκαιρινούς μήνες με μόνο στόχο και έχοντας τελικά ως αποτέλεσμα την οικονομική ανάπτυξη του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Όπως ανέφερε και ο πρώην πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Κώστας Τζελέπης στη σημερινή συνέντευξη τύπου της νέας διοίκησης, έγιναν τιτάνιες προσπάθειες για χρηματοδότηση, αγώνας για να απαλλαγεί το Κέντρο από χρέη προηγούμενων ετών κακοδιαχείρισης, που μέλη της σημερινής διοίκησης , ήταν και μέλη εκείνων των διοικήσεων, οι οποίοι σήμερα βγαίνουν τιμητές.

Η διοίκηση Τζελέπη κατάφερε το ΧΚΣ να έχει έσοδα και να λειτουργεί πλέον , για πρώτη φορά στα χρονικά, του με νόμιμη άδεια από τη Γ.Γ Αθλητισμού. Και το σημαντικότερο, μέσα από αυτή την ορθολογική διαχείριση και νόμιμη επαναλειτουργία του Κέντρου, δημιουργήθηκαν νέες θέσεις εργασίας για αρκετούς συμπολίτες μας.

Κάθε προσπάθεια της σημερινής διοίκησης να αμαυρώσει  το έργο της διοίκησης Τζελέπη ή να αποτελέσει δικαιολογία για την παράδοσή του σε ιδιώτες, στηριζόμενη στην παράνομη πράξη ενός υπαλλήλου, θα πέσει στο κενό.

Δε θα αφήσουμε κανένα να δυσφημίσει και να αμαυρώσει το όνομα της Αριστεράς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καλύπτει και δεν ξεπλένει κανένα.

Τέτοιες πρακτικές και λογικές ανήκουν σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

Κυρίως καθαρός
Άνεμος ΒΒΑ 4-7 μποφόρ

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

Θερμοκρασία -2 ως 4 °C
Άνεμος ΒΔ 3-7 μποφόρ

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου

Άνεμος ΔΝΔ 1-2 μποφόρ

Έχουμε online 196 επισκέπτες και 1 μέλος.