Τρίτη, 24 Νοέ, 2020

• Ημερίδα διοργανώνει το Επιμελητήριο
  • Οι τραγικές συγκρίσεις και η πραγματικότητα
  •  Σχόλιο της Τ.Ο. Υγείας της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ για την μετακίνηση προσωπικού από δημόσια νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης προς την Κλινική Σαραφιανός
  • Περί «λογαριασμού επανασύνδεσης» στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας
  • Επικίνδυνος...εφησυχασμός!
  • Η «αξία» των δημοσκοπήσεων…
Ημερίδα διοργανώνει το Επιμελητήριο1 Οι τραγικές συγκρίσεις και η πραγματικότητα2  Σχόλιο της Τ.Ο. Υγείας της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ για την μετακίνηση προσωπικού από δημόσια νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης προς την Κλινική Σαραφιανός3 Περί «λογαριασμού επανασύνδεσης» στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας4 Επικίνδυνος...εφησυχασμός!5 Η «αξία» των δημοσκοπήσεων…6

Εγκληματικός προϋπολογισμός

Το «κερασάκι στην τούρτα» της σφοδρής επίθεσης κυβέρνησης - κεφαλαίου στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα βάζει ο κρατικός προϋπολογισμός, που από σήμερα μπαίνει για συζήτηση στη Βουλή, επιβεβαιώνοντας περίτρανα ότι η κυβέρνηση παίζει στα ζάρια την υγεία και τη ζωή του λαού. Τη στιγμή που καθημερινά αναδεικνύεται με τον πιο ... Περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: Στο Καστελόριζο θα βρεθεί το αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας

Στο Καστελόριζο θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου 2020 αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση που διοργανώνει στο ακριτικό νησί η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, στις 19 Σεπτεμβρίου 2020, με θέμα: «Η οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών στην Ανατολική Μεσόγειο. Νομικά ζητήματα και προκλήσεις». Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ θα συμμετάσχουν Ευρωπαίοι Δικηγόροι και Διεθνολόγοι.

Οι Δικηγόροι της χώρας, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας, πρωτοστατούμε για άλλη μία φορά τόσο στον αγώνα για την επίλυση των κοινωνικών ζητημάτων των πολιτών όσο και  των εθνικών μας θεμάτων.

Καλούμε και πάλι, όπως κάναμε πριν από λίγες μέρες τοποθετούμενοι στο θέμα του άδικου χαμού της Συναδέλφου μας Ebru Timtik, που πέθανε, στην Τουρκία, έπειτα από 238 μέρες απεργίας πείνας, όλους τους αρμόδιους θεσμικούς παράγοντες που δρουν και λειτουργούν στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και που κατά δήλωση τους ενδιαφέρονται για την διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των ατομικών ελευθεριών και την τήρηση των διεθνών συνθηκών και συμβάσεων, να μην μείνουν στα λόγια, να δουν την πραγματικότητα και να αναλάβουν κάθε πρωτοβουλία που χρειάζεται.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ                      ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΥΡΤΣΙΟΥ

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου