Τετάρτη, 30 Σεπ, 2020

• ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ: Στο κέντρο της Βέροιας με τον HAIG YAZDJIAN
  • ΟΣΥΑΠΕ: Δεν θα δεχτούμε την δημιουργία «παραελεγκτικού» μηχανισμού ημέτερων
  • Όταν διαλύθηκε η ΕΣΣΔ…
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) 29/9
  • Ανακοίνωση της Σύγχρονης Λέσχης Μπριτζ Βεροίας
ΣΥΡΙΖΑ: Κριτική περί διαχειριστικής ικανότητας στην κυβέρνηση της ΝΔ1 ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ: Στο κέντρο της Βέροιας με τον HAIG YAZDJIAN2 ΟΣΥΑΠΕ: Δεν θα δεχτούμε την δημιουργία «παραελεγκτικού» μηχανισμού ημέτερων3 Όταν διαλύθηκε η ΕΣΣΔ…4 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) 29/95 Ανακοίνωση της Σύγχρονης Λέσχης Μπριτζ Βεροίας6

Για την επίσκεψη Πομπέο

Αν και ελάχιστα γίνονται γνωστά από όσα συζητούν κυβέρνηση - Πομπέο πίσω από κλειστές πόρτες, η ατζέντα της επίσκεψης και η «κοινή δήλωση» των δύο ΥΠΕΞ ένα πράγμα επιβεβαιώνουν: Οτι ο λαός θα πρέπει να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, ειδικά μπροστά στις επικίνδυνες αμερικανοΝΑΤΟικές διευθετήσεις που «τρέχουν» στην περιοχή, αλλά και... Περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: Στο Καστελόριζο θα βρεθεί το αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας

Στο Καστελόριζο θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου 2020 αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση που διοργανώνει στο ακριτικό νησί η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, στις 19 Σεπτεμβρίου 2020, με θέμα: «Η οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών στην Ανατολική Μεσόγειο. Νομικά ζητήματα και προκλήσεις». Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ θα συμμετάσχουν Ευρωπαίοι Δικηγόροι και Διεθνολόγοι.

Οι Δικηγόροι της χώρας, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας, πρωτοστατούμε για άλλη μία φορά τόσο στον αγώνα για την επίλυση των κοινωνικών ζητημάτων των πολιτών όσο και  των εθνικών μας θεμάτων.

Καλούμε και πάλι, όπως κάναμε πριν από λίγες μέρες τοποθετούμενοι στο θέμα του άδικου χαμού της Συναδέλφου μας Ebru Timtik, που πέθανε, στην Τουρκία, έπειτα από 238 μέρες απεργίας πείνας, όλους τους αρμόδιους θεσμικούς παράγοντες που δρουν και λειτουργούν στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και που κατά δήλωση τους ενδιαφέρονται για την διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των ατομικών ελευθεριών και την τήρηση των διεθνών συνθηκών και συμβάσεων, να μην μείνουν στα λόγια, να δουν την πραγματικότητα και να αναλάβουν κάθε πρωτοβουλία που χρειάζεται.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ                      ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΥΡΤΣΙΟΥ

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

Κυρίως καθαρός
Άνεμος Ν 2-4 μποφόρ

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου

Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου

Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Έχουμε online 398 επισκέπτες και 1 μέλος.