Ως «μεγαλύτερη προστασία για τους οφειλέτες» διαφημίζει η κυβέρνηση το νέο πλαίσιο για τους servicers. Βάζει προθεσμίες στις απαντήσεις, όρια στις προκαταβολές, πρόστιμα και υποχρεωτική πρόταση ρύθμισης πριν από τον πλειστηριασμό. Μόνο που ο πλειστηριασμός μένει εκεί, στο τέλος της διαδρομής, ως ο ισχυρότερος εκβιασμός στον οφειλέτη πο... Περισσότερα
Ο Αντώνης Μαρκούλης στον Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα
από Η Άλλη Άποψη
Συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα για να του δηλώσει ότι εφόσον εκλεγεί θα ζητήσει την συμμετοχή της Μητροπόλεως δια αντιπροσώπων σε κρίσιμες επιτροπές του Δήμου, θεωρώντας ότι η Εκκλησία ως φορέας εκφράζει την πλειοψηφία της τοπικής μας κοινωνίας και άρα θα πρέπει να συμμετέχει στην διαμόρφωση αποφάσεων.
Συζήτησε επίσης με τον σεβασμιότατο τις δυνατότητες προώθησης πρωτοβουλιών και έργων για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού-διακηρυγμένη θέση του Α. Μαρκούλη- μέσω της συνεργασίας Δήμου και Μητροπόλεως και ζήτησε την ευλογία του.