Τρίτη, 01 Δεκ, 2020

  • Όχι υπεκφυγές, αλλά ξεκάθαρο ΟΧΙ!
  • ΟΑΕΔ: Από τις 7 Δεκέμβρη η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Χριστουγέννων
  • Δήμος Νάουσας: Ψυχολογική υποστήριξη σε ηλικιωμένους από το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης
  • Και όμως …κινείται!
  • Μακριά από την ανάγκη για απολύτως δωρεάν καθολικούς περιοδικούς ελέγχους
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Πρόοδος η ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας
Όχι υπεκφυγές, αλλά ξεκάθαρο ΟΧΙ!1 ΟΑΕΔ: Από τις 7 Δεκέμβρη η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Χριστουγέννων2 Δήμος Νάουσας: Ψυχολογική υποστήριξη σε ηλικιωμένους από το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης3 Και όμως …κινείται!4 Μακριά από την ανάγκη για απολύτως δωρεάν καθολικούς περιοδικούς ελέγχους5 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Πρόοδος η ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Ουσιαστική ενημέρωση…

Η κυβερνητική συσκότιση σημαντικών στοιχείων για την εξέλιξη της πανδημίας, οι μεθοδεύσεις σε ό,τι αφορά το τι δημοσιεύεται και τι όχι, αλλά και η πραγματική απουσία στοιχείων λόγω ελλιπούς ή ανύπαρκτης πρόληψης και ιχνηλάτησης σε μια σειρά κρίσιμους χώρους, δεν είναι καινούργιο «φρούτο». Ούτε είναι βέβαια ζήτημα «ανικανότητα... Περισσότερα

Απόψεις του Χρήστου Τσιούντα προς το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

από Η Άλλη Άποψη
Απόψεις του Χρήστου Τσιούντα προς το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Προς το δημοτικό συμβούλιο

Δήμου Βέροιας

Βέροια 12/10/2020

Κύριε πρόεδρε,

Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ζήτησα το λόγο αλλά δεν μου δόθηκε. Δεν διαμαρτύρομαι. Αναγνωρίζω τις δυσκολίες των Δημοτικών Συμβουλίων μέσω τηλεδιάσκεψης, γι’ αυτό όπως και άλλη φορά επεσήμανα, πρέπει να δοθεί λύση στο θέμα αυτό. Είναι δυνατόν να μπορούν, οι μαθητές Άθμιας και ΄Βθμιας εκπαίδευσης, να αντιμετωπίσουν, να προφυλαχθούν από τον κορονοϊο και να μην μπορούν οι δημοτικοί σύμβουλοι;

Θα ήθελα κ. Πρόεδρε να αναφερθώ στα εξής:

Να ανακαλέσω τη φράση που είπα στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο «Από τον συγγενή Ά βαθμού, κοινοτάρχη επί πολλά χρόνια», που αφορούσε συγγενή της κ. Μπατσαρά. Δεν υπήρχε καμία μομφή για το συγγεκριμένο συγγενή, αλλά αφού από όλα όσα ειπώθηκαν την ενόχλησε αυτό, δεν έχω λόγο να μην το ανακαλέσω εφόσον μου το ζήτησε.

α) Ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στο έργο αποχέτευση Τριλόφου και μίλησε για θετική εξέλιξη.

β) Παλαιότερα ο κ. Δήμαρχος με ενημέρωσε ότι έδωσε εντολή σε συνεργάτη του δήμου, να ανοιχτεί φάκελος για το έργο φράγμα Τριλόφου. Παρόμοια έργα των άλλων κοινοτήτων και της πόλης Βέροιας, έπρεπε να εμπεριέχονται στις προγραμματικές δηλώσεις των δύο συνεργαζόμενων δημοτικών ομάδων τον Σεπτέμβριο του 2019. Οι οποίες δεν έγιναν αν και προτάθηκαν από μένα στην παράταξή μου. Σημειώνω ότι στην προεκλογική μου ομιλία τον Μάιο του 2019 στον Τρίλοφο είπα ότι: Ο σπουδαιότερος λόγος που συμμετέχω για όγδοη τετραετία στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι για να συμβάλω στην υλοποίηση αυτών των δύο έργων.

γ) Ο αντιδήμαρχος κ. Ασλάνογλου, πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής με πρότεινε και εκλέχτηκα αντιπρόεδρος αυτής. Είμαι βέβαιος ότι είχε και τη σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου. Σήμερα και μετά την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη, έχω πάψει να είμαι μέλος της οικονομικής επιτροπής. Πρέπει να πω ότι η συνεργασία μου τον ένα χρόνο, με τον πρόεδρο και τα άλλα μέλη της επιτροπής ήταν άριστη.

Για τα παραπάνω α,β,γ θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Δήμαρχο.

Ακόμη θέλω να ενημερώσω το σώμα και τους δημότες, ότι τον ένα χρόνο συνδιοίκησης του Δήμου ψήφισα όλα τα θέματα που προτείνονταν. Αυτό είχε ειπωθεί και ήταν πρότασή μου στην ομάδα, ότι δηλαδή ως συνδιοίκηση, πρέπει να ψηφίζονται τα θέματα από όλα τα μέλη των δύο συνεργαζόμενων παρατάξεων, υπό την προϋπόθεση ότι αυτά, πριν συμπεριληφθούν στην ημερήσια διάταξη, θα συζητούνται και θα συμφωνούνται και από τις δύο δημοτικές ομάδες. Αυτό το έκανα γνωστό και στην κοινή σύσκεψη των δύο δημοτικών ομάδων.

Με την παραπάνω διευκρίνιση, πιστεύω ότι λύνεται και η απορία των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, αν είναι δηλαδή η παράταξη Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη αξιωματική αντιπολίτευση ή διοίκηση του δήμου.

Ευχαριστώ

Τσιούντας Χρήστος

Δ.Σ. Δήμου Βέροιας

Έχει διαβαστεί 189 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Άτιμη Ασφαλιστική»

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

 

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 4 °C
Άνεμος ΑΒΑ 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 2 ως 7 °C
Άνεμος ΑΒΑ 1-3 μποφόρ

Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 5 ως 8 °C
Άνεμος ΑΝΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 544 επισκέπτες και 0 μέλη.