Πέμπτη, 27 Ιούν, 2019

  • Σημαντική άνοδος της ΑΣΕ στις αρχαιρεσίες της 88ης Γ.Σ. της ΔΟΕ!
  • Είκοσι κόμματα στις βουλευτικές εκλογές
  • Συναυλία ενάντια στα Ναρκωτικά!
  • Την Παρασκευή η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Βέροια
  • «ΟΧΙ στους εκβιασμούς και τα διλήμματα ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ.  ΜΠΡΟΣΤΑ…για μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»
  • Τα προβλήματα των ελεύθερων επαγγελματιών και εμπόρων συζήτησε η Φρόσω Καρασαρλίδου με τις Διοικήσεις τους
Σημαντική άνοδος της ΑΣΕ στις αρχαιρεσίες της 88ης Γ.Σ. της ΔΟΕ! 1 Είκοσι κόμματα στις βουλευτικές εκλογές2 Συναυλία ενάντια στα Ναρκωτικά!3 Την Παρασκευή η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Βέροια4 «ΟΧΙ στους εκβιασμούς και τα διλήμματα ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ.  ΜΠΡΟΣΤΑ…για μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»5 Τα προβλήματα των ελεύθερων επαγγελματιών και εμπόρων συζήτησε η Φρόσω Καρασαρλίδου με τις Διοικήσεις τους6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Βέροια: 29η Τακτική Γενική Συνέλευση ΕΔΕΥΑ

print
email
από Η Άλλη Άποψη
Βέροια: 29η Τακτική Γενική Συνέλευση ΕΔΕΥΑ

H 29η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.) πραγματοποιείται στη Βέροια, στο Χώρο Τεχνών, την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018, με ώρα έναρξης 9.30 με την οργανωτική και οικονομική υποστήριξη της Δ.Ε.Υ.Α. Βέροιας και του Δήμου Βέροιας.

Στη Γ.Σ. της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. στην οποία θα παραστεί ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης θα πάρουν μέρος 300 περίπου εκπρόσωποι από τις 126 Δ.Ε.Υ.Α. της χώρας μας (Δήμαρχοι και Πρόεδροι Δ.Ε.Υ.Α., καθώς και μέλη των Δ.Σ. των Δ.Ε.Υ.Α. και στελέχη και υπηρεσιακοί παράγοντες των επιχειρήσεων).

Στο πλαίσιο της Γ.Σ. την Πέμπτη 31 Μαΐου στις 12.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. που αποτελείται από 13 εκπροσώπους από αντίστοιχες Δ.Ε.Υ.Α. της χώρας μας (Δημάρχους και Προέδρους Δ.Ε.Υ.Α.).

Την Πέμπτη 31 Μαΐου και ώρα 17.00, θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση των επιστημονικών Επιτροπών της Ένωσης (Οικονομικής, Τεχνικής, ΕΣΠΑ & Περιβάλλοντος) στην οποία θα πάρουν μέρος, κυρίως, υπηρεσιακοί παράγοντες των Δ.Ε.Υ.Α. και θα συζητηθούν θέματα που συνδέονται με την συγκριτική αξιολόγηση των Δ.Ε.Υ.Α. και το Πληροφοριακό Σύστημα της Ε.Δ.Ε.Υ.Α., ενεργειακά ζητήματα, τα σχέδια ασφάλειας νερού, την τιμολογιακή πολιτική των Δ.Ε.Υ.Α., την αναθεώρηση της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για την ποιότητα του πόσιμου νερό κ.α. Επίσης, θα παρουσιασθούν το έργο και οι δραστηριότητες της Δ.Ε.Υ.Α. Βέροιας.

Την Παρασκευή 1η Ιουνίου στη Γ.Σ. των μελών της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.  ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης θα παρουσιάσει τις δραστηριότητες της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. από τον Ιούνιο του 2017 μέχρι σήμερα. Ο κ. Μαρινάκης θα αναφερθεί στο νέο θεσμικό πλαίσιο των Δ.Ε.Υ.Α. που τέθηκε σε ισχύ τον Ιούλιο του 2017 και το οποίο βελτιώνει και εκσυγχρονίζει την λειτουργία των επιχειρήσεων, στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα για την ποιότητα νερού και την συγκριτική αξιολόγηση των Δ.Ε.Υ.Α. που ανέπτυξε η Ε.Δ.Ε.Υ.Α., στην ανάγκη να ενισχυθούν οι Δ.Ε.Υ.Α. με προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού αορίστου χρόνου, στην συμμετοχή της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. στο Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο για τις υποδομές λυμάτων Γ’ Προτεραιότητας και στις επενδυτικές ανάγκες των Δ.Ε.Υ.Α. Ο Αντιπρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης θα παρουσιάσει τον προγραμματισμό της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. για το επόμενο διάστημα δίνοντας έμφαση στις προοπτικές και το μέλλον των Δ.Ε.Υ.Α. Το πρόβλημα της λειψυδρίας που είναι φέτος έντονο, ειδικά στην Κρήτη, θα απασχολήσει, επίσης,  τη Γ.Σ. της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. Σχετική παρουσίαση θα κάνει ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αγίου Νικολάου Μανώλης Καραβελάκης.

Στη Γ.Σ. έχουν προσκληθεί ο Υπουργός Οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, ο Ειδικός Γραμματέας Υδάτων Ιάκωβος Γκανούλης, η Ειδική Γραμματέας ΕΣΠΑ Ευγενία Φωτονιάτα, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος  Πατούλης, ο Πρόεδρος της ΔΕΗ Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, ο Πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Κώστας Βαρλαμίτης και οι Πρόεδροι των Οργανισμών ‘Υδρευσης και Αποχέτευσης της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (Ε.ΥΔ.ΑΠ. και Ε.Υ.Α.Θ.) κ.κ. Κώστας Παπαδόπουλος και Γιάννης Κρεστενίτης.

Έχει διαβαστεί 89 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Σποτ του ΚΚΕ για τις εκλογές

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 26 °C
Άνεμος ΒΒΔ 0 μποφόρ

Πέμπτη, 27 Ιουνίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 21 ως 32 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Παρασκευή, 28 Ιουνίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 17 ως 34 °C
Άνεμος ΒΒΔ 2-3 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 186 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά