Παρασκευή, 17 Μάι, 2024

  • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ : 105 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ
  • Παρέμβαση κατά την παρουσία του πρωθυπουργού από τους απολυμένους εργάτες της «Βαρβαρέσος»
  • Κυρ. Μητσοτάκης από την Ημαθία: "Επανάσταση" στην Παιδεία το ψηφιακό σχολείο
  • Νέα ερωτήματα από την επικαιροποιημένη έκθεση των πραγματογνωμόνων
  • Σε συναινετικό κλίμα και με την παρουσία σχεδόν του συνόλου των Μετόχων, πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε., με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
  • ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ : 105 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ1 Παρέμβαση κατά την παρουσία του πρωθυπουργού από τους απολυμένους εργάτες της «Βαρβαρέσος» 2 Κυρ. Μητσοτάκης από την Ημαθία: "Επανάσταση" στην Παιδεία το ψηφιακό σχολείο3 Νέα ερωτήματα από την επικαιροποιημένη έκθεση των πραγματογνωμόνων4 Σε συναινετικό κλίμα και με την παρουσία σχεδόν του συνόλου των Μετόχων, πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε., με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.5 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Συνεχίζεται η οικονομική αιμορραγία των λαϊκών νοικοκυριών

Στα 3,253 δισ. ευρώ έφτασε η οικονομική αιμορραγία των λαϊκών νοικοκυριών το πρώτο τετράμηνο του 2024 (Γενάρης - Απρίλης), αφού τόσο ήταν το περιβόητο πρωτογενές πλεόνασμα που υπερασπίζονται τόσο η κυβέρνηση της ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή, υπερασπίζονται μια πολιτική που επιβάλλει δυσβάσταχτους φόρους στον λαό που επιτάσσ... Περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ:ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΜΑΗ. ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024

από Η Άλλη Άποψη
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ:ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΜΑΗ. ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024

Η Πρωτομαγιά του 2024, βρίσκει για μια ακόμα χρονιά τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους της χώρας αντιμέτωπους με μια άνευ προηγουμένου κρίση διαβίωσης. Η ακρίβεια, η κοινωνική φτώχεια, ο περιορισμός εργασιακών δικαιωμάτων, η επισφάλεια και η ανασφάλεια στους χώρους εργασίας, είναι οι κυρίαρχες συνέπειες των εφαρμοζόμενων πολιτικών.                     

Η 1η Μάη, εκτός από ημέρα μνήμης και τιμής για τους πρωτοπόρους αγωνιστές της εργατικής τάξης  είναι και ημέρα αγώνα και απεργίας των εργαζομένων.

Υπενθυμίζει και τιμά τις επιτυχίες και τις θυσίες των εργαζομένων στην ιστορία, όπως η μείωση των ωρών εργασίας, η βελτίωση των συνθηκών εργασίας, και η θέσπιση του 8ωρου. Αναδεικνύει το δικαίωμα στην εργασία και στις δίκαιες εργασιακές συνθήκες, κάτι που είναι θεμελιώδες για την κοινωνική δικαιοσύνη και την οικονομική ασφάλεια. Συμβολίζει την αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων ανά τον κόσμο και ενισχύει την έννοια της κοινής αγωνίας και των κοινών στόχων για καλύτερες συνθήκες για όλους.  

Αγωνιζόμαστε για ένα παρόν και ένα μέλλον καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας. Χωρίς ακρίβεια, κοινωνική φτώχεια, εργασιακή ανασφάλεια και ανισότητες. Αυτή την ιστορική μέρα, ενώνουμε τη φωνή μας και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ

ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΤΟΜΙΚΑ & ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ

ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ

 

Κατάθεση στεφάνων θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στο άγαλμα στην Πιερίων, που για μας συμβολίζει τους αγώνες για ΕΙΡΗΝΗ & ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

 

Έχει διαβαστεί 427 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Κυκλοφόρησε το νέο (11ο) βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 628 επισκέπτες και 1 μέλος.