Κυριακή, 16 Φεβ, 2020

  • Για την αντισυναδελφική και αντισυνδικαλιστική στάση της Διευθύντριας του 4ου Δ.Σ. Βέροιας
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Αύριο κατατίθεται στη Βουλή το νέο αντιασφαλιστικό έκτρωμα
  • ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΑ: Ανακαλύφθηκαν απολιθώματα γιγάντιας χελώνας με μέγεθος αυτοκινήτου
  •  ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ» και ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
  • Για μια ακόμα φορά το Υπουργείο εμπαίζει τους αναπληρωτές
  • ΠΟΥ: Ο κόσμος οπλίστηκε για να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία, αλλά παρέβλεψε τον κίνδυνο επιδημιών
Για την αντισυναδελφική και αντισυνδικαλιστική στάση της Διευθύντριας του 4ου Δ.Σ. Βέροιας1 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Αύριο κατατίθεται στη Βουλή το νέο αντιασφαλιστικό έκτρωμα2 ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΑ: Ανακαλύφθηκαν απολιθώματα γιγάντιας χελώνας με μέγεθος αυτοκινήτου3  ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ» και ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ4 Για μια ακόμα φορά το Υπουργείο εμπαίζει τους αναπληρωτές5 ΠΟΥ: Ο κόσμος οπλίστηκε για να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία, αλλά παρέβλεψε τον κίνδυνο επιδημιών6

Το Σχόλιο της Ημέρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ

print
email
από Η Άλλη Άποψη
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ

«Ο κύβος ερρίφθη!!!»

Λιγότερες από είκοσι μέρες μας χωρίζουν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 26 του Μάη. Και ξαφνικά τώρα, ως δια μαγείας, φαίνεται να λύθηκαν όλα τα προβλήματα! Και η επισιτιστική βοήθεια από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ θα εφαρμοστεί, και θα μοιραστούν νωπά τρόφιμα για τους ωφελούμενους.

Προφητικό αποδεικνύεται το δελτίο τύπου που δημοσιεύσαμε στις 6/3/2019, όπου είχαμε προβλέψει επακριβώς τι επρόκειτο να γίνει!

Κύριοι της Διοίκησης της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, τα τελευταία τέσσερα και πλέον χρόνια, που είμαστε μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου,  μάθαμε και τον τρόπο λειτουργίας σας και τον τρόπο σκέψης σας,  και μαζί με εμάς και ο λαός της Κεντρικής Μακεδονίας, στο βαθμό που καταφέραμε να το επικοινωνήσουμε.

Ακόμα μια φορά πιθανότατα θα σπεύσετε να φωτογραφηθείτε, κατά την προσφιλή σας τακτική, και θα προσπαθήσετε πάλι να οικειοποιηθείτε ένα έργο που άλλοι και όχι εσείς εμπνεύστηκαν και εφάρμοσαν. 

Ακόμη δε, αποφεύγετε να τοποθετηθείτε ξεκάθαρα για το εάν είστε υπέρ ή κατά του συγκεκριμένου προγράμματος, για το οποίο ανάλογα με το που  βρίσκεστε ή που απευθύνεστε, παρουσιάζεστε να έχετε εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις. Από τη μία πλευρά υποστηρίζετε ότι η κυβέρνηση φτωχοποίησε την κοινωνία και πως κάνει ελεημοσύνη μοιράζοντας τρόφιμα, ενώ από την άλλη, όταν είστε μπροστά σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, που δυστυχώς οι πολιτικές των δικών σας κυβερνήσεων έφεραν σε αυτή τη δεινή κατάσταση, λέτε πως εσείς είστε αυτοί που φροντίζετε για αυτήν την ενίσχυση και πως προσπαθείτε πραγματικά να βοηθήσετε!

 Κύριοι της Διοίκησης, ένα έχει απομείνει ακόμα να κάνετε, άλλωστε το ξέρετε καλά και το έχετε εφαρμόσει στο παρελθόν με τους διορισμένους Νομάρχες σας. Μαζί με τα τρόφιμα μπορείτε να δίνετε και ψηφοδέλτια! Το κάνατε στο παρελθόν με τις επιταγές της άλλοτε Πρόνοιας της Νομαρχίας στην Ημαθία και είστε ικανοί να το ξανακάνετε! Δεν αλλάξατε τακτική! Άλλωστε, όπως λέει και μια λαϊκή παροιμία «ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την «Τακτική» του».

Κύριοι της Αυτοδιοίκησης Πρώτου και Δευτέρου Βαθμού (οι οποίοι είστε η Σύμπραξη για την εφαρμογή του προγράμματος) το μόνο που έπρεπε να κάνετε τόσο στο παρελθόν όσο και τώρα αλλά και να φροντίσετε για το μέλλον, για όσο χρονικό διάστημα θα εφαρμόζεται το εν λόγω πρόγραμμα, είναι να μεριμνήσετε ώστε να αυξηθούν τα σημεία διανομής ή ώστε η παράδοση να πραγματοποιείται σε κάθε Δημοτική Ενότητα των Δήμων, καθώς οι δικαιούχοι των απομακρυσμένων οικισμών κάνουν έξοδα για να μπορέσουν να παραλάβουν τη βοήθεια, πολλές φορές, ίσα με την μισή αξία της βοήθειας του προγράμματος.

Φροντίστε λοιπόν, να ανταποκριθείτε στο ρόλο που σας έχει ανατεθεί, προς όφελος του λαού της Περιφέρειας μας και αφήστε στην άκρη να τους άνευ περιεχομένου επικοινωνιακούς χειρισμούς!!!

 

Οι περιφερειακοί Σύμβουλοι και εκ νέου υποψήφιοι

Λάζαρος Τόσκας (Π.Ε. Χαλκιδικής)

Χειμώνας Αθανάσιος ( Π.Ε. Ημαθίας και Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου)

Έχει διαβαστεί 57 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

 

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Καθαρός
Καθαρός
Θερμοκρασία 6 °C
Άνεμος Β 1-2 μποφόρ

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 2 ως 13 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 2 ως 14 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 150 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά