Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην World Tourism Event 2025 στη Ρώμη. Έκθεση αφιερωμένη σε προορισμούς με Μνημεία UNESCO»

από Η Άλλη Άποψη
«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην World Tourism Event 2025 στη Ρώμη. Έκθεση αφιερωμένη σε προορισμούς με Μνημεία UNESCO»

Με εντυπωσιακή παρουσία συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας στη διεθνή τουριστική έκθεση World Tourism Event 2025 στη Ρώμη, αφιερωμένη αποκλειστικά σε προορισμούς που φιλοξενούν Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Η συμμετοχή περιλάμβανε συνολικά 16 μνημεία της Κεντρικής Μακεδονίας, με κεντρικό αυτό του αρχαιολογικού χώρου των Αιγών, που παρουσίασε στο κοινό η Δρ. Γεωργία Στρατούλη, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας, αναδεικνύοντας τη σημασία τους ως παγκόσμιο σημείο αναφοράς της ιστορίας της Μακεδονίας.

«Η συμμετοχή μας στην World Tourism Event στη Ρώμη αποτελεί δράση στρατηγικής σημασίας εξωστρέφειας, που ενισχύει την αναγνωρισιμότητα της περιφέρειάς μας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τον πλούτο και τη μοναδικότητα των Μνημείων UNESCO που διαθέτει η Κεντρική Μακεδονία», τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΠΚΜ, Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, επεσήμανε: «Η Ημαθία, γη του Φιλίππου, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, των Αιγών, είναι η καρδιά της Μακεδονίας. Η συμμετοχή μας στην World Tourism Event 2025, έρχεται να αναδείξει για μια ακόμη φορά διεθνώς, με τα πολύτιμα και εμβληματικά της μνημεία την τεράστια ιστορική και τουριστική της αξία».

Στην αποστολή της Περιφέρειας συμμετείχε και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, συμβάλλοντας με τη δική του δυναμική παρουσία στην ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Κεντρικής Μακεδονίας.

 


Έχει διαβαστεί 390 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 617 επισκέπτες και 0 μέλη.