Τετάρτη, 14 Απρ, 2021

  • ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας Volleyball: Συνεχίζει την προετοιμασία του Λιγκ Καπ "Ν. Σαμαράς" μ' ένα κρυφό... όνειρο
  • Αγωνιστική συγκέντρωση στη Βέροια
  • Πάλεψε αλλά έχασε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στο μπάσκετ
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 14/4
  • Διενέργεια 60 rapid tests πραγματοποιήθηκαν στην Τ.Κ. Μαρίνας
  • ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ανακοίνωσε ότι σύντομα θα τεθεί σε διαβούλευση το αντεργατικό έκτρωμα
ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας Volleyball: Συνεχίζει την προετοιμασία του Λιγκ Καπ "Ν. Σαμαράς" μ' ένα κρυφό... όνειρο1 Αγωνιστική συγκέντρωση στη Βέροια2 Πάλεψε αλλά έχασε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στο μπάσκετ3 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 14/44 Διενέργεια 60 rapid tests πραγματοποιήθηκαν στην Τ.Κ. Μαρίνας5 ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ανακοίνωσε ότι σύντομα θα τεθεί σε διαβούλευση το αντεργατικό έκτρωμα6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Για το καλό...των επιχειρήσεων!

Ξέρετε γιατί η κυβέρνηση επιβάλλει 10ωρη εργασία, με δύο επιπλέον ώρες δουλειάς χωρίς αμοιβή και διευθέτηση του χρόνου εργασίας; Το κάνει για το ...καλό των εργαζομένων! Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες τους και όχι επειδή έτσι «βολεύει» τις επιχειρήσεις. Αυτά τα «ωραία» ισχυριζόταν χτες σε τηλεοπτικό σταθμό ο υπουργός Εργασίας, Κ. Χατζ... Περισσότερα

Επιστολή Χ. Τσιούντα

από Η Άλλη Άποψη
Επιστολή Χ. Τσιούντα

Αγαπητοί συνδημότες

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25/01/2021 έκανα μια καταγγελία λέγοντας:

«Συνεργάτης άμεσος του Δημάρχου, αιρετός, εξύβρισε αρχηγό παράταξης, γράφοντας μήνυμα στο κινητό, το οποίο απέστειλε σε εμένα και σε κάποιους άλλους συναδέλφους». Ζήτησα δε από τον πρόεδρο και τον Δήμαρχο να κάνουν μια έρευνα για να εντοπιστεί ο συνεργάτης αυτός. Απέκλεισα τους αιρετούς της παράταξης του Δημάρχου, άρα έμεναν οι 7 συνεργάτες της συνεργαζόμενης παράταξης Μπατσαρά. Υπόθεση δηλαδή λεπτών για να εντοπιστεί ο υβριστής. Δεν γνωρίζω εάν αφιερώθηκαν αυτά τα λίγα λεπτά. Όμως στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε 4 εβδομάδες μετά (22/02/2021) δεν δόθηκε καμία απάντηση περί της καταγγελίας μου, αν και οι κανόνες ηθικής και δεοντολογίας το επιβάλλουν. Ούτε βέβαια υπήρξε και αναγνώριση του λάθους και ανάληψη ευθύνης από κάποιον-α της παράταξης Μπατσαρά. Αναγκάστηκα να πάρω το λόγο και να ρωτήσω για το εάν έγινε η έρευνα για την καταγγελία μου. Ο κ. Πρόεδρος, τον οποίο γνωρίζω επί 10ετία και έχω την καλύτερη γνώμη για αυτόν, κατά την 18μηνη δε περίοδο της θητείας του στην προεδρία του Δ.Σ. τυγχάνει ευμενών σχολίων, από εμένα και από φίλους και αντιπάλους, για την διαχείρηση των θεμάτων της αρμοδιότητάς του. Νομίζω ότι στην απάντησή του έκανε λάθος. Είπε ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί με sms και mms και: ό,τι πρέπει να λέγεται, να λεχθεί ενώπιος-ενωπίω και όχι κάτω από το τραπέζι.

Συμφωνώ ότι δεν πρέπει ο Πρόεδρος να ασχολείται με sms, mms και λοιπά. Άλλωστε το προβλέπει στο άρθρο 4 και ο κανονισμός λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Εξαιρείται η κ. Μπατσαρά, η οποία έστειλε το υβριστικό μήνυμα, διότι της αναγνωρίζονται ελαφρυντικά από τον Πρόεδρο, όπως στην περίπτωση που της επέτρεψε να ‘’ξεψηφίσει’’ και να ξαναψηφίσει. Όταν όμως προκύπτουν θέματα και τίθενται στο Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει κατά τη γνώμη μου να ασχολείται. (Ενώπιος-ενωπίω όπως δήλωσε)

Εάν δηλαδή σε ένα υβριστικό μήνυμα αντί του ονόματος ΠΑΥΛΙΔΗΣ υπήρχε το όνομα ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ δεν θα ασχολούνταν;

Όποιος εργάζεται κάνει και λάθη, εγώ τον δικαιολογώ, αλλά ας το σκεφτεί άλλη μια φορά. Ο κ. Δήμαρχος δε, απάντησε ότι ήταν μια ιδιωτική συζήτηση. Σεβαστή η άποψη του κ. Δημάρχου αλλά όχι αποδεκτή, διότι οι ιδιωτικές συζητήσεις γίνονται στο πεζοδρόμιο, στο καφενείο, σε ένα γραφείο επιχείρησης κτλ. Το γεγονός που κατήγγειλα διεξήχθει ως εξής:

Εστάλη το υβριστικό μήνυμα από την Υποδιοικήτρια του Δήμου, συνεργάτη του Δημάρχου στη διοίκηση και Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Μπατσαρά.

Εστάλη προς Δημοτικούς Συμβούλους.

Αφορούσε και ύβριζε Δημοτικό Σύμβουλο.

Εγράφει και απεστάλλει κατά την ώρα διεξαγωγής του Δημοτικού Συμβουλίου

Ετέθει θέμα από εμένα στην Δημοτική Ομάδα όταν αυτή συνήλθε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έκανα προσπάθεια να πείσω την κ. Μπατσαρά ότι τέτοιες φράσεις δεν επιτρέπονται από αρχηγό παράταξης, ιδιαίτερα του ευαίσθητου φύλλου, η οποία εκπροσωπεί και τη Ν.Δ. Πολύ δε περισσότερο δεν γράφονται. Δεν μπόρεσα να την πείσω ούτε να την συνετίσω, διότι και στη συνέχεια είχε παρόμοιες συμπεριφορές.

Αγαπητοί συνδημότες,

Προκύπτει από τα πέντε παραπάνω σημεία που ανέφερα, ότι δεν ήταν ιδιωτική συζήτηση όπως ο κ. Δήμαρχος είπε.

Δεν πιστεύω ότι στις άλλες Δημοτικές Παρατάξεις οι συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κάνουν παρόμοιες συζητήσεις και χαρακτηρίζονται ιδιωτικές. Αλίμονο.

Επειδή η άποψη του κ. Δημάρχου με προβλημάτισε πάρα πολύ, έχω να πω τούτο. Και εάν ακόμη δεχτούμε ότι ήταν μια ιδιωτική συζήτηση, άποψή μου είναι, ότι ο πρώτος πολίτης του Δήμου Βέροιας, δεν έχει δικαίωμα να συνεργάζεται με αρχηγό παράταξης, η οποία υβρίζει αρχηγό άλλης Δημοτικής Παράταξης, έστω και σε ιδιωτική συζήτηση.

Αγαπητοί συνδημότες,

Έχω πει ότι είμαστε το χειρότερο Δημοτικό Συμβούλιο. Εάν ο κ. Δήμαρχος δεν αποπέμψει πάραυτα την κ. Μπατσαρά, όπως έκαναν οι συνάδελφοί του Δήμαρχοι Αθηνών και Θεσσαλονίκης που απέπεμψαν αντιδημάρχους και ο κ. Ζέρβας ζήτησε την παραίτηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, για θέματα μικρότερης σημασίας (ιδιωτικές ενέργειες) από την ύβρη της Αντιδημάρχου κ. Μπατσαρά, και παραμείνει μια Δημοτική Σύμβουλος που υβρίζει, η κατηφόρα του Δημοτικού Συμβουλίου θα συνεχιστεί και θα συμβεί το οξύμορο, να έχουμε έναν από τους καλύτερους Προέδρους στο χειρότερο Δημοτικό Συμβούλιο.

Υ.Γ. Σας αποστέλλω εκτυπωμένο το μήνυμα που μου εστάλλει από την κ. Μπατσαρά, με μόνη παρέμβαση τη διαγραφή πέντε γραμμάτων από μια λέξη, για λόγους ευνόητους.

Τσιούντας Χρήστος

(σ.σ Προφανώς και εμείς για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύουμε τη σχετική ΦΩΤΟ)

Έχει διαβαστεί 525 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Η ταβέρνα "Πλάτανος" τώρα κοντά σας και με Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως καθαρός
Κυρίως καθαρός
Θερμοκρασία 7 °C
Άνεμος ΒΔ 3-5 μποφόρ

Πέμπτη, 15 Απριλίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 2 ως 16 °C
Άνεμος ΑΒΑ 2 μποφόρ

Παρασκευή, 16 Απριλίου

Κυρίως συννεφιασμένος
Κυρίως συννεφιασμένος
Θερμοκρασία 7 ως 15 °C
Άνεμος Α 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 485 επισκέπτες και 0 μέλη.