Τετάρτη, 13 Μαΐ, 2026

  • Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Δεν θα συνηθίσουμε έναν κόσμο όπου οι μαθητές μας ασφυκτιούν, θα παλέψουμε να τον αλλάξουμε!
  • 27 χρόνια μετά τα ΝΑΤΟικά εγκλήματα το ΝΑΤΟ διεξάγει κοινή άσκηση με την Σερβία
  • Στο επίκεντρο της συνάντησης στο ΥΠΑΑΤ τα σοβαρά προβλήματα των δενδροκαλλιεργητών
  • Απεργιακή συγκέντρωση εργαζομένων του Δημοσίου στη Βέροια
  • Καταργείται και η τελευταία τυπική υποχρέωση των Περιφερειών να συνδράμουν τους δήμους στη συντήρηση των σχολείων . Καταγγελία των δημάρχων της «Λαϊκής Συσπείρωσης»
  • Κατέρρευσαν
Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Δεν θα συνηθίσουμε έναν κόσμο όπου οι μαθητές μας ασφυκτιούν, θα παλέψουμε να τον αλλάξουμε!1 27 χρόνια μετά τα ΝΑΤΟικά εγκλήματα το ΝΑΤΟ διεξάγει κοινή άσκηση με την Σερβία2 Στο επίκεντρο της συνάντησης στο ΥΠΑΑΤ τα σοβαρά προβλήματα των δενδροκαλλιεργητών3 Απεργιακή συγκέντρωση εργαζομένων του Δημοσίου στη Βέροια4 Καταργείται και η τελευταία τυπική υποχρέωση των Περιφερειών να συνδράμουν τους δήμους στη συντήρηση των σχολείων . Καταγγελία των δημάρχων της «Λαϊκής Συσπείρωσης»5 Κατέρρευσαν6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Ενας δρόμος

Ενας δρόμος

Καμία ουσιαστική απάντηση δεν δίνει η κυβέρνηση για το πλωτό drone που «λούφαξε» στη Λευκάδα, φορτωμένο με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών.Σύμφωνα με όσα έχουν αποκαλυφθεί για το μη επανδρωμένο όπλο, είτε περίμενε τον στόχο του είτε προσπαθούσε να ανακτήσει επικοινωνία με τη βάση του μετά από αποτυχημένη επίθεση, όχι πολύ μακριά από το σημε... Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Ημαθίας: Συλλαλητήρια για την Παλαιστίνη σε Βέροια και Νάουσα στις 24 Αυγούστου

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Εργατικό Κέντρο Ημαθίας: Συλλαλητήρια για την Παλαιστίνη σε Βέροια και Νάουσα στις 24 Αυγούστου

Το Εργατικό Κέντρο Ημαθίας και εκατοντάδες Συνδικάτα, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα σε όλη τη χώρα, συνεχίζουμε μαχητικά τον αγώνα για να σταματήσει η γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης.

Οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 60.000 οι οποίοι είναι κυρίως παιδιά. Πλέον αυξάνεται όλο και περισσότερο ο αριθμός των παιδιών και των αμάχων που πεθαίνουν από την πείνα. Τώρα η οργή μας, η πρέπει να γίνει δύναμη αγώνα για να εκφραστεί η ανθρωπιά. Τώρα πρέπει να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, ενάντια στη συμμετοχή της χώρας μας σε αυτόν.

Η σφαγή του λαού της Παλαιστίνης, οι παγίδες θανάτου στα κέντρα διανομής «φαγητού» υπηρετούν τους σχεδιασμούς, των ΗΠΑ του ΝΑΤΟ και της ΕΕ για την λεγόμενη «Νέα Μέση Ανατολή» για να γίνει η νέα μοιρασιά στη λεία, στο φυσικό και ορυκτό πλούτο, τους εμπορικούς δρόμους και τον έλεγχο της περιοχής, θυσιάζοντας χιλιάδες γυναικόπαιδα, με την απόλυτη κτηνωδία!

 

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει μεγάλη ευθύνη για τη στήριξη στο κράτος δολοφόνο και των πολεμικών σχεδιασμών. Από κοινού με την πρεσβεία του Ισραήλ επιχειρούν να ξεπλύνουν τα εγκλήματα,τον πραγματικό σκοπό αυτού του πολέμου, αυτής της γενοκτονίας, να καταστείλουν κάθε αντίδραση κάθε έκφραση αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης στο όνομα του «αντισημιτισμού».

 

Τα κόμματα που στηρίζουν την «στρατηγική συμμαχία με το Ισραήλ» το ΝΑΤΟ και την πολιτική των ΗΠΑ – ΕΕ, που στηρίζουν και ψηφίζουν τους προϋπολογισμούς της πολεμικής προετοιμασίας έχουν «λερωμένα τα χέρια τους» και πρέπει να καταδικαστούν .

 

Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά,με την Παλαιστίνη ως τη Λευτεριά!

 

Αυτές τις ώρες κανένας δε μπορεί να σιωπήσει, καθένας πρέπει να διαλέξει πλευρά. Τώρα είναι η ώρα της μεγαλύτερης κινητοποίησης. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, σε μαζικό ξεσηκωμό. Να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να μπει τέλος στο έγκλημα!

 

Απαιτούμε:

·     Να σταματήσει τώρα κάθε επιχείρηση που στόχο έχει την κατοχή της Λωρίδας της Γάζας

·     Να ανοίξουν τώρα όλες οι δίοδοι για να περάσει η απαραίτητη ανθρωπιστική βοήθεια.

·     Αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, με βάση τις αποφάσεις του ΟΗΕ.

·     Καμία οικονομική, πολιτική, στρατιωτική συνεργασία και στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

·     Λευτεριά στην Παλαιστίνη



    Στη Βέροια 24 Αυγούστου στις 8 μ.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου

    Στη Νάουσα 24 Αυγούστου στις 8 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία 

 

Έχει διαβαστεί 1184 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 591 επισκέπτες και 1 μέλος.