Παρασκευή, 16 Νοέ, 2018

 • Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (CPME) ΣΤHN ΓΕΝΕΥΗ
 • Προκήρυξη για την επέτειο του Πολυτεχνείου
 • Προκήρυξη θέσεων εργασίας από τον ΣΟΦΨΥ
 • ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ: Εργαλείο προώθησης της αντιλαϊκής πολιτικής οι δήθεν «ανεξάρτητες αρχές»
 • Δημιουργήθηκε η πρώτη στον κόσμο κβαντική «πυξίδα»
 • Δυναμική κινητοποίηση Γονέων στην Ειρηνούπολη για το άλυτο ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών
Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (CPME) ΣΤHN ΓΕΝΕΥΗ 1 Προκήρυξη για την επέτειο του Πολυτεχνείου2 Προκήρυξη θέσεων εργασίας από τον ΣΟΦΨΥ3 ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ: Εργαλείο προώθησης της αντιλαϊκής πολιτικής οι δήθεν «ανεξάρτητες αρχές»4 Δημιουργήθηκε η πρώτη στον κόσμο κβαντική «πυξίδα»5 Δυναμική κινητοποίηση Γονέων στην Ειρηνούπολη για το άλυτο ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών6

Το Σχόλιο της Ημέρας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΣΕΛΙ: ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗ

print
email
από Η Άλλη Άποψη
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΣΕΛΙ: ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗ

Σχολιάζοντας την εικόνα παρακμής και εγκατάλειψης που παρουσιάζει το παλιό ξενοδοχείο στο Σέλι, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Ιωάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για τη διοίκηση Βοργιαζίδη φαίνεται πως η Βέροια έχει την πολυτέλεια να αφήνει κορυφαίες ξενοδοχειακές της μονάδες να ρημάζουν αναξιοποίητες. Σε μια περίοδο που οφείλουμε να αναζητήσουμε τρόπους ώστε να αυξήσουμε το τουριστικό ρεύμα προς τον τόπο μας, στο Σέλι, σε αυτό τον κορυφαίο προορισμό, στο παλαιότερο χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας, το ιστορικό ξενοδοχείο έχει παραδοθεί, εδώ και χρόνια, στη μιζέρια και στην εγκατάλειψη.

Η διοίκηση του κυρίου Βοργιαζίδη αδυνατεί να πράξει ακόμη και το αυτονόητο, να κινητοποιήσει την κεντρική εξουσία, ώστε σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση να βρεθεί μια λύση για το ξενοδοχείο που θα συνέβαλε καταλυτικά τόσο στην πιο ικανοποιητική λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου, όσο και στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής. Το πρόβλημα, όμως, της διοίκησης αυτής είναι ακριβώς αυτό, η ανικανότητα να πράξει και τα αυτονόητα, η απουσία οράματος για τη Βέροια, η εσωστρέφεια, η μικροκομματική νοοτροπία της εξυπηρέτησης των λίγων και των εκλεκτών.

Η Βέροια, προικισμένη με κορυφαία σημεία αναφοράς, όπως το προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά, το λίκνο του Μακεδονικού Ελληνισμού, τη Βεργίνα, η Μονή της Παναγίας Δοβρά, το Βήμα του Αποστόλου Παύλου, το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου, η εβραϊκή Συναγωγή, θα έπρεπε να αποτελεί πόλο έλξης τουριστών, να έχει αναπτύξει στο μέγιστο την τουριστική της βιομηχανία. Δυστυχώς παραμένουμε ουραγοί, όμηροι μιας δημοτικής αρχής που εδώ και οχτώ χρόνια έχει βάλει τη Βέροια στον πάγο. Ευτυχώς, ο Μάιος είναι κοντά…»

Έχει διαβαστεί 40 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως συννεφιασμένος
Κυρίως συννεφιασμένος
Θερμοκρασία 4 °C
Άνεμος ΔΒΔ 1-2 μποφόρ

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου

Κυρίως συννεφιασμένος
Κυρίως συννεφιασμένος
Θερμοκρασία 4 ως 10 °C
Άνεμος Β 1-2 μποφόρ

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου

Καταιγίδες
Καταιγίδες
Θερμοκρασία 3 ως 7 °C
Άνεμος ΑΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 154 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά