Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

Ισραηλινοί τουριστικοί πράκτορες στη Βέροια

από Η Άλλη Άποψη

50 Ισραηλινούς τουριστικούς πράκτορες φιλοξένησε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου ο δήμος Βέροιας (αντιδημαρχία Τουρισμού), οι οποίοι επισκέφτηκαν την πόλη στο περιθώριο του ετήσιου Συνέδριου της Ένωσης Ισραηλινών Τουριστικών Πρακτόρων -ITTAA (The Israel Association of Travel Agencies and Consultants) που έγινε στην Αθήνα 22-24 Νοεμβρίου.

Η εκδρομή στη Βέροια πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών Θεσσαλονίκης-TCB και την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων - FEDHATTA ως post-tour του Συνεδρίου, θέτοντας παράλληλα τις βάσεις για μια αγαστή συνεργασία στο μέλλον.

Οι επισκέπτες από το Ισραήλ είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Μουσείο των Βασιλικών Τάφων στη Βεργίνα, στην παλαιά εβραϊκή συνοικία της πόλης αλλά και να επισκεφτούν την εβραϊκή συναγωγή όπου προσευχήθηκαν. 

Επιπλέον, οι επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία να γευτούν αυθεντικές τοπικές συνταγές σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης, απολαμβάνοντας ένα μενού τοπικής και γενικά ελληνικής κουζίνας βασισμένο σε αγνά τοπικά προϊόντα του κάμπου της Ημαθίας, με τους ανθρώπους του Δήμου και του εστιατόριου να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την άρτια εξυπηρέτηση των επισκεπτών. 

Η επίσκεψη αυτή αναμένεται να έχει τεράστιο αντίκτυπο τόσο στους τουριστικούς πράκτορες όσο και στο κοινό του Ισραήλ γιατί θα προβληθεί μέσω της Ένωσης Ισραηλινών Τουριστικών Πρακτόρων και για το σκοπό αυτό έχει ήδη ξεκινήσει η επικοινωνία της Αντιδημαρχίας Τουρισμού με τους διοργανωτές του ταξιδιού. 

Η Ισραηλινή αγορά αποτελεί μια από τις βασικές αγορές-στόχους για την  Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Βέροιας και στην κατεύθυνση αυτή τέτοιες δράσεις προσφέρουν την ευκαιρία στην πόλη μας να προβληθεί στο Ισραηλινό κοινό και να καθιερωθεί ανάμεσα στους δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς για τους Ισραηλινούς στην Κεντρική Μακεδονία.

 

Έχει διαβαστεί 371 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 625 επισκέπτες και 0 μέλη.