Παρασκευή, 17 Απρ, 2026

  • Κρήτη: Ακόμα και στο ξενοδοχείο που γίνεται το συνέδριο της ΓΣΕΕ, η εργοδοσία επιχειρεί να εμποδίσει την επαφή των εργαζομένων με τα Συνδικάτα
  • Το Ιράν ανοίγει τα Στενά του Ορμούζ όμως οι ΗΠΑ δηλώνουν ότι δεν άρουν τον ναυτικό αποκλεισμό στα ιρανικά λιμάνια
  • ΚΚΕ: Ολοι αυτοί που φοράνε φωτοστέφανο στην ΕΕ των λόμπι και της διαφθοράς, τώρα «βγαίνουν στα κεραμίδια» επειδή αποκαλύπτονται τα σκάνδαλά τους
  • Η Ανατ. Μεσόγειος στον χάρτη του ιμπεριαλιστικού πολέμου
  • Τμήμα Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ: 65 χρόνια από την ηρωική νίκη της Κουβανικής Επανάστασης στον Κόλπο των Χοίρων
  • Κερδισμένοι
Κρήτη: Ακόμα και στο ξενοδοχείο που γίνεται το συνέδριο της ΓΣΕΕ, η εργοδοσία επιχειρεί να εμποδίσει την επαφή των εργαζομένων με τα Συνδικάτα1 Το Ιράν ανοίγει τα Στενά του Ορμούζ όμως οι ΗΠΑ δηλώνουν ότι δεν άρουν τον ναυτικό αποκλεισμό στα ιρανικά λιμάνια2 ΚΚΕ: Ολοι αυτοί που φοράνε φωτοστέφανο στην ΕΕ των λόμπι και της διαφθοράς, τώρα «βγαίνουν στα κεραμίδια» επειδή αποκαλύπτονται τα σκάνδαλά τους3 Η Ανατ. Μεσόγειος στον χάρτη του ιμπεριαλιστικού πολέμου4 Τμήμα Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ: 65 χρόνια από την ηρωική νίκη της Κουβανικής Επανάστασης στον Κόλπο των Χοίρων5 Κερδισμένοι6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Αφαντες

Αφαντες

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης με αφορμή την αναπροσαρμογή των συντάξεων για το 2026 και το κλίμα ευφορίας που καλλιεργούσε πριν τρεις βδομάδες για την αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού. Μόλις σε λίγους μήνες αποδείχθηκε πόσο άνθρακας ήταν ο θησαυρός, καθώς σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ο επίσημος πληθωρισμός σε ... Περισσότερα

Ισραηλινοί τουριστικοί πράκτορες στη Βέροια

από Η Άλλη Άποψη

50 Ισραηλινούς τουριστικούς πράκτορες φιλοξένησε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου ο δήμος Βέροιας (αντιδημαρχία Τουρισμού), οι οποίοι επισκέφτηκαν την πόλη στο περιθώριο του ετήσιου Συνέδριου της Ένωσης Ισραηλινών Τουριστικών Πρακτόρων -ITTAA (The Israel Association of Travel Agencies and Consultants) που έγινε στην Αθήνα 22-24 Νοεμβρίου.

Η εκδρομή στη Βέροια πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών Θεσσαλονίκης-TCB και την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων - FEDHATTA ως post-tour του Συνεδρίου, θέτοντας παράλληλα τις βάσεις για μια αγαστή συνεργασία στο μέλλον.

Οι επισκέπτες από το Ισραήλ είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Μουσείο των Βασιλικών Τάφων στη Βεργίνα, στην παλαιά εβραϊκή συνοικία της πόλης αλλά και να επισκεφτούν την εβραϊκή συναγωγή όπου προσευχήθηκαν. 

Επιπλέον, οι επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία να γευτούν αυθεντικές τοπικές συνταγές σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης, απολαμβάνοντας ένα μενού τοπικής και γενικά ελληνικής κουζίνας βασισμένο σε αγνά τοπικά προϊόντα του κάμπου της Ημαθίας, με τους ανθρώπους του Δήμου και του εστιατόριου να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την άρτια εξυπηρέτηση των επισκεπτών. 

Η επίσκεψη αυτή αναμένεται να έχει τεράστιο αντίκτυπο τόσο στους τουριστικούς πράκτορες όσο και στο κοινό του Ισραήλ γιατί θα προβληθεί μέσω της Ένωσης Ισραηλινών Τουριστικών Πρακτόρων και για το σκοπό αυτό έχει ήδη ξεκινήσει η επικοινωνία της Αντιδημαρχίας Τουρισμού με τους διοργανωτές του ταξιδιού. 

Η Ισραηλινή αγορά αποτελεί μια από τις βασικές αγορές-στόχους για την  Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Βέροιας και στην κατεύθυνση αυτή τέτοιες δράσεις προσφέρουν την ευκαιρία στην πόλη μας να προβληθεί στο Ισραηλινό κοινό και να καθιερωθεί ανάμεσα στους δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς για τους Ισραηλινούς στην Κεντρική Μακεδονία.

 

Έχει διαβαστεί 348 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 440 επισκέπτες και 0 μέλη.