Πέμπτη, 01 Οκτ, 2026

  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
  • Στην τελική ευθεία το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας της ΚΕΠΑ Δήμου  Βέροιας
  • Την Τρίτη ο Ρούμπιο στην Αθήνα
  • Νέες ασφυκτικές κυρώσεις στην Κούβα από τις ΗΠΑ
  • Ασπρόπυργος: Σε άλλο ένα επικοινωνιακό σόου, ο Κ. Μητσοτάκης παρέδωσε σχολικό κτίριο... μετά από 27 ολόκληρα χρόνια!
  • ΠΑΜΕ: Όσο τα κέρδη των ομίλων μένουν στο απυρόβλητο, κάθε κυβερνητικό «μέτρο» θα είναι σκέτη κοροϊδία
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ1 Στην τελική ευθεία το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας της ΚΕΠΑ Δήμου  Βέροιας   2 Την Τρίτη ο Ρούμπιο στην Αθήνα3 Νέες ασφυκτικές κυρώσεις στην Κούβα από τις ΗΠΑ4 Ασπρόπυργος: Σε άλλο ένα επικοινωνιακό σόου, ο Κ. Μητσοτάκης παρέδωσε σχολικό κτίριο... μετά από 27 ολόκληρα χρόνια!5 ΠΑΜΕ: Όσο τα κέρδη των ομίλων μένουν στο απυρόβλητο, κάθε κυβερνητικό «μέτρο» θα είναι σκέτη κοροϊδία6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Οι δύο όψεις

Οι δύο όψεις

«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα

Κάλεσμα φορέων της Βέροιας για συλλαλητήριο στις 23 Ιανουαρίου

από Η Άλλη Άποψη

Σε κοινή τους ανακοίνωση με αφορμή το αγροτικό συλλαλητήριο της δευτέρας 23/1 φορείς της Βέροιας επισημαίνουν:

«Οι φορείς της πόλης, Αγροτικός Σύλλογος, Εμπορικός Σύλλογος, Εργατικό Κέντρο,Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ, Ένωση Φοροτεχνικών Ν. Ημαθίας, Ιατρικός Σύλλογος, Οδοντιατρικός Σύλλογος, Φαρμακευτικός Σύλλογος, Δικηγορικός Σύλλογος, Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών, Οικονομικό Επιμελητήριο, Αστικά και Υπεραστικά λεωφορεία, σε συναντήσεις που είχαμε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου αποφασίσαμε να συμπαρασταθούμε στις κινητοποιήσεις των αγροτών και ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, νέους, ανέργους, επιστήμονες, επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους, αγρότες του νομού μας να συμμετέχουν μαζικά στην συγκέντρωση στις 23/1/2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:30 πμ στην πλατεία Δημαρχείου.
Για να πούμε για μια ακόμη φορά ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ-ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Αυτή η δογματική εμμονή της κυβέρνησης στη «φιλοσοφία» της τιμωρητικής λιτότητας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης με τα τραγικά αποτελέσματα για την οικονομία και την κοινωνία δεν μπορούν και δεν πρέπει να συνεχιστούν.
Μετά το τρίτο και απεχθέστερο μνημόνιο, μετά από πιο σκληρά και βάρβαρα μέτρα, έπειτα από εφτά χρόνια ανελέητης επίθεσης στα εργασιακά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, φορολογικά μας δικαιώματα έχουμε εξαντλήσει τα όρια των αντοχών μας και των ανοχών μας.
Οι φορείς της πόλης ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους-υπαλλήλους να απεργήσουν, τις υπηρεσίες να μην λειτουργήσουν, τα μαγαζιά και τα καφέ της πόλης να κλείσουν γιατί όλοι μαζί μπορούμε να στείλουμε για μια ακόμη φορά μήνυμα ξεκάθαρο, ενωτικό, αγωνιστικό να σταματήσει επιτέλους ο κατήφορος της εξαθλίωσης μας.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ 23/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30πμ»

Έχει διαβαστεί 413 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 1334 επισκέπτες και 0 μέλη.