του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Λαϊκή Συσπείρωση: Περιοδεία στην ΑΛΜΜΕ
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Στην Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη ΑΛ.Μ.ΜΕ Α.Ε.(εταιρεία μεταποίησης φρούτων, στην Κουλούρα Ημαθίας) περιόδευσε το πρωί της Τρίτης, 12 Μαρτίου κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με τον υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας Γιώργο Μελιόπουλο, τον υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας Ηλία Ιακωβίδη, τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Ημαθίας Βαγγέλη Δόμανο και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Βέροια και στην Αλεξάνδρεια.
Οι υποψήφιοι με την Λαϊκή Συσπείρωση είχαν την ευκαιρία κατά την διάρκεια του διαλλείματος να συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους της εταιρείας τόσο στην παραγωγή όσο και στα γραφεία και απεύθυναν κάλεσμα για ενίσχυση του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, στις βουλευτικές εκλογές όποτε κι αν γίνουν και των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.