Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ "ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ" ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΝΤΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ. Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΝ "ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ"!

από Η Άλλη Άποψη
ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ "ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ" ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΝΤΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ  ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ. Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΝ "ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ"!

Η πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή μεταξύ του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, επιβεβαίωσε με τον πιο κυνικό τρόπο την αποτυχία της κυβέρνησης να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών. Παρακολουθήσαμε μια συζήτηση-παρωδία, όπου η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, αντί να απολογηθεί για την αποδιοργάνωση του ΕΚΑΒ, επιχείρησε να βαφτίσει το «ψάρι κρέας».

Ως ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, ενώνουμε τη φωνή μας με το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας «Η Πρόοδος». Συνυπογράφουμε και στηρίζουμε πλήρως τις θέσεις των εργαζομένων: η στελέχωση ασθενοφόρων με «δανεικούς» οδηγούς από τη ΔΕΗ, τους ΟΤΑ ή τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν αποτελεί λύση, αλλά επικίνδυνο πειραματισμό.

Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες:

  1. Ο διασώστης δεν είναι απλός οδηγός. Η επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα απαιτεί εξειδικευμένη εκπαίδευση. Η υποβάθμιση του ρόλου του διασώστη σε «μεταφορέα» θέτει σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές των συμπολιτών μας.
  2. Τέρμα στα ημίμετρα. Η κυβέρνηση οφείλει να σταματήσει να καλύπτει τρύπες με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που θυμίζουν τριτοκοσμικές χώρες. Απαιτούνται άμεσα μόνιμες προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού (πτυχιούχων διασωστών) και ενίσχυση του στόλου των οχημάτων.
  3. Στήριξη των εργαζομένων. Το Σωματείο ΕΚΑΒ Ημαθίας δίνει καθημερινό αγώνα με αυταπάρνηση κάτω από αντίξοες συνθήκες. Η πολιτική ηγεσία οφείλει να τους ακούσει αντί να τους ειρωνεύεται από το βήμα της Βουλής.

Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, δεν θα επιτρέψει τη διολίσθηση της Δημόσιας Υγείας σε επικίνδυνες πρακτικές. Η υγεία των πολιτών της ελληνικής επαρχίας, των νησιωτικών και ακριτικών περιοχών είναι αδιαπραγμάτευτη.

Η υγεία του λαού δεν είναι εμπόρευμα, ούτε πεδίο για τα επικοινωνιακά σας πυροτεχνήματα.

Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Διεύθυνση: Κονίτσης 29,  Βέροια


Έχει διαβαστεί 325 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 614 επισκέπτες και 0 μέλη.