Δεν πέρασε πολύς καιρός από τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης με αφορμή την αναπροσαρμογή των συντάξεων για το 2026 και το κλίμα ευφορίας που καλλιεργούσε πριν τρεις βδομάδες για την αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού. Μόλις σε λίγους μήνες αποδείχθηκε πόσο άνθρακας ήταν ο θησαυρός, καθώς σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ο επίσημος πληθωρισμός σε ... Περισσότερα
ΝΑΟΥΣΑ: Ενταξη στα προγράμματα του ΕΣΠΑ των Παιδικών Σταθμών Κοπανού, Μονοσπίτων, Α΄ και Β΄ Παιδικών Σταθμών Νάουσας
από Η Άλλη Άποψη
Μεγάλη επιτυχία για τον Δήμο Νάουσας και το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης η ένταξη στα προγράμματα του ΕΣΠΑ των Παιδικών Σταθμών Κοπανού, Μονοσπίτων, Α΄ και Β΄ Παιδικών Σταθμών Νάουσας. Αυτό σημαίνει ότι με αιτήσεις τους για ένταξη στο πρόγραμμα, οι γονείς των βρεφών των συγκεκριμένων Παιδικών Σταθμών μοριοδοτούνται και δεν θα πληρώνουν τροφεία.
Μέχρι σήμερα στα προγράμματα ΕΣΠΑ ήταν ενταγμένοι μόνο οι Παιδικοί Σταθμοί Αγγελοχωρίου, Ζερβοχωρίου, ο Βρεφονηπιακός Νάουσας (πρώην ΚΕΠΑΠ) και ο Παιδικός Σταθμός πρώην ΠΙΚΠΑ.