Κυριακή, 19 Απρ, 2026

  • Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Βέροια
  • Το ΚΚΕ αποχαιρετά με σεβασμό και περηφάνια τον σύντροφο Χρήστο Τσιντζιλώνη
  • Το Ιράν μιλά για «στρατηγική ήττα» των ΗΠΑ, οι στρατιωτικές προετοιμασίες εντείνονται και το κράτος τρομοκράτης Ισράηλ διαλύει τον Λίβανο
  • Ευρωκοινοβούλιο για Κούβα: Με «δύο μέτρα και δύο σταθμά» αβαντάρει τα σχέδια επέμβασης κατά της Κούβας
  • ΜΜΕ και πόλεμος (ορισμένες σκέψεις)
  • Αντικομμουνιστικό παραλήρημα από τον Γ. Παναγόπουλο που θα ζήλευαν ακόμα και οι φασίστες!
Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Βέροια1 Το ΚΚΕ αποχαιρετά με σεβασμό και περηφάνια τον σύντροφο Χρήστο Τσιντζιλώνη2 Το Ιράν μιλά για «στρατηγική ήττα» των ΗΠΑ, οι στρατιωτικές προετοιμασίες εντείνονται και το κράτος τρομοκράτης Ισράηλ διαλύει τον Λίβανο3 Ευρωκοινοβούλιο για Κούβα: Με «δύο μέτρα και δύο σταθμά» αβαντάρει τα σχέδια επέμβασης κατά της Κούβας 4 ΜΜΕ και πόλεμος (ορισμένες σκέψεις)5 Αντικομμουνιστικό παραλήρημα από τον Γ. Παναγόπουλο που θα ζήλευαν ακόμα και οι φασίστες!6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Και πάλι για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Του Αλέκου Χατζηκώστα *Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η συμπυκνωμένη εικόνα ενός συστήματος που σαπίζει, την ίδια ακριβώς ώρα που οδηγεί τους βιοπαλαιστές αγρότες στη χρεοκοπία και στον αφανισμό.Πιάστηκαν στα πράσα οι «εγγυητές της διαφάνειας»Η κυβέρνηση της ΝΔ διαφήμιζε ως «μεγάλη μεταρρύθμιση» τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, με τον... Περισσότερα

Ο Άλκης ήταν παρών .Ονοματοδοσία του αθλητικού πάρκου και τελικοί σχολικών αγώνων μπάσκετ

από Η Άλλη Άποψη
Ο Άλκης ήταν παρών .Ονοματοδοσία του αθλητικού πάρκου και τελικοί σχολικών αγώνων μπάσκετ

Παρουσία των γονέων και των συγγενών του Άλκη Καμπανού που έπεσε θύμα τυφλής οπαδικής βίας και με τον δέοντα σεβασμό προς το πρόσωπο ενός νέου που αποτελεί σύμβολο της αθλητικής άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι, πραγματοποιήθηκε η τελετή ονοματοδοσίας του αθλητικού πάρκου στην περιοχή Βικέλα, σε Αθλητικό Πάρκο «Άλκης Καμπανός».

Τα αποκαλυπτήρια του ονόματος έγιναν από τον Δήμαρχο Βέροιας, κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη και τον Πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, κ. Λεωνίδα Ακριβόπουλου, παρουσία των γονιών του 19χρονου φοιτητή, κ. Αριστείδη Καμπανό και κας Μελίνας Κακουλίδου, του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κ. Αθανάσιου Παπαδόπουλου, του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κ. Δημήτρη Πυρινού και της Αντιδημάρχου Παιδείας, κας Συρμούλας Τζήμα.

Η πρωτοβουλία για την τέλεση του τριήμερου τουρνουά μπάσκετ «Άλκης Παρών» (16-18 Μαϊου στο ΔΑΚ Μακροχωρίου) έγινε με γνώμονα το χρέος όλων μας να εμφυσήσουμε στα παιδιά το πνεύμα της μηδενικής ανοχής απέναντι στην βία στα γήπεδα, στην οπαδική και γενικότερα σε κάθε μορφή βίας. Στους αγώνες συμμετείχαν μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικών Σχολείων της Βέροιας και όλων των τάξεων του Γυμνασίου, οι οποίοι έπαιξαν στους αγώνες φορώντας φανέλες με τον αριθμό 19 και γραμμένο το «Άλκης παρών».

Στους τελικούς αγώνες του τουρνουά μπάσκετ (Αθλητικό Πάρκο «Άλκης Καμπανός») νικητές αναδείχθηκαν το 2ο Γυμνάσιο και το 5ο Δημοτικό Σχολείο στις σχολικές ομάδες των οποίων δόθηκαν κύπελλα, ενώ στις ομάδες του 3ου Γυμνασίου και 1ου Δημοτικού οι οποίες κατέλαβαν τη δεύτερη θέση, οι διοργανωτές δώρισαν μπάλες του μπάσκετ.

Κατά τη διάρκεια της τελετής ονοματοδοσίας ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Βοργιαζίδης, υπογράμμισε το θάρρος και την ευγένεια που επέδειξαν οι γονείς του Άλκη Καμπανού αγκαλιάζοντας την εν λόγω ενέργεια, όπως έπραξαν και οι μαθητές σχολείων που συμμετείχαν με ενθουσιασμό στο τουρνουά. Ο πατέρας του 19χρονου φοιτητή, κ. Αριστείδης Καμπανός, μίλησε για τη σημασία που έχει για εκείνους κάθε είδους δράση που προάγει την ευγενή άμιλλα, προκειμένου το φαινόμενο της βίας να παταχθεί στη ρίζα του. Από την πλευρά του ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, μίλησε για μία πρωτοβουλία που έχει επίκεντρο τα παιδιά και την καλλιέργεια της ευγενούς συμπεριφοράς εν γένει.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Δήμος Βέροιας, το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Ημαθίας, παρουσιάστηκε και ένα τραγούδι που έγραψαν οι μαθητές του Γυμνασίου Μακροχωρίου και ο καθηγητής μουσικής, κ. Αργύρης Παπαδόπουλος, εις μνήμην του Άλκη και με στίχους που ήταν αφιερωμένοι στον αγώνα κατά της βίας και του χουλιγκανισμού.

 

 


Έχει διαβαστεί 583 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 619 επισκέπτες και 0 μέλη.