Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
Οι αλήθειες ενός συνθήματος!
από Η Άλλη Άποψη
Το πανό αυτό βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου στη Βέροια. Εκφράζει μεγάλες αλήθειες από τους απόμαχους της δουλειάς αλά όχι της ζωής. Ότι δηλαδή και η νέα κυβέρνηση ετοιμάζει νέα χτυπήματα στην Κοινωνική Ασφάλιση το αμέσως επόμενος διάστημα. Και ότι η αγωνιστική αντίδραση είναι μονόδρομος.
Το ζήτημα είναι εάν αυτό γίνεται συνείδηση για τους πολλούς (συνταξιούχους και εργαζόμενους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, νέους αλλά και ελευθεροεπαγγελματίες) ώστε η αντίδραση με αφορμή τη ψήφιση του την επόμενη εβδομάδα πάρει μαζικό παλλαϊκό χαρακτήρα!