Δεν πέρασε πολύς καιρός από τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης με αφορμή την αναπροσαρμογή των συντάξεων για το 2026 και το κλίμα ευφορίας που καλλιεργούσε πριν τρεις βδομάδες για την αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού. Μόλις σε λίγους μήνες αποδείχθηκε πόσο άνθρακας ήταν ο θησαυρός, καθώς σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ο επίσημος πληθωρισμός σε ... Περισσότερα
Π. Γκυρίνης: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ
από Η Άλλη Άποψη
"Επίσκεψη στα “Παιδιά της Άνοιξης” έκανε το πρωί του Σαββάτου 11 Μαΐου 2019 κλιμάκιο της “Ώρας Ευθύνης” επικεφαλής του οποίου ήταν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης.
Το κλιμάκιο ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου από τον κ. Νίκο Εμμανουήλ ενώ ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες των παιδιών και του Συλλόγου.
Επίσης ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και τα μέλη του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” επισκέφθηκαν την έκθεση φυτών και λουλουδιών που λειτουργεί στον αύλειο χώρο του Κέντρου το διήμερο 11 και 12 Μαΐου 2019.
Να σημειωθεί ότι στο χώρο του Κέντρου φιλοξενείται το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες, μια δομή που δημιουργήθηκε - βάσει μνημονίου συνεργασίας με “Τα Παιδιά της Άνοιξης”- με φορέα υλοποίησης την ΚΕΔΑ (με ένταξη στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «ΚΔΑΠ – ΑμΕΑ»)."