Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
Παρέμβαση του ΚΚΕ έξω από το στρατόπεδο της αεροπορίας στρατού στην Αλεξάνδρεια
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
ΗΚΟ Ημαθίας του ΚΚΕπραγματοποίησε παρέμβαση, σήμερα Τρίτη 12/3, έξω από το στρατόπεδο της Αεροπορίας Στρατού, (Δ. Πρόϊου) στην περιοχή της Αλεξάνδρειας, ενάντια στην μετατροπή του στρατοπέδου σε αμερικανοΝΑΤΟική βάση - ορμητήριο επεμβάσεων, καθώς και γενικότερα της εμπλοκής της χώρας σε μια σειρά ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς εκτός συνόρων.
Μοιράστηκαν ανακοινώσεις σε στρατευμένους και αναδείχτηκε η ανάγκη να σταματήσει η εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και σχεδιασμούς για τα συμφέροντα της αστικής τάξης, όπως και οι κίνδυνοι που δημιουργούνται για το λαό της περιοχής από την μετατροπή του στρατοπέδου σε ορμητήριο επεμβάσεων που καμία σχέση δεν έχει με την άμυνα της χώρας.