Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

Φώτης Καραβασίλης, πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας: «Ήταν πολύ ωραίο το προεκλογικό κλίμα και αποδείξαμε όλοι ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος δίκαια θεωρείται ο πρώτος επιστημονικός σύλλογος»

από Η Άλλη Άποψη
Φώτης Καραβασίλης, πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας: «Ήταν πολύ ωραίο το προεκλογικό κλίμα και αποδείξαμε όλοι ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος δίκαια θεωρείται ο πρώτος επιστημονικός σύλλογος»

Τηλεφωνική συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ-ΑΙΧΜΗ και στην εκπομπή «Λόγια σταράτα» με τον δημοσιογράφο Αλέκου Χατζηκώστα έδωσε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας την Δευτέρα 29/11

Εκτιμώντας την εκλογική διαδικασία του πρώτου γύρου τόνισε: «Είχε μαζική συμμετοχή, αν και το φοβόμασταν, γιατί είναι δύσκολη εποχή λόγω πανδημίας. Οι συνάδελφοι ανταποκρίθηκαν και ας μην ξεχνάμε ότι υπήρχαν νέα παιδιά εκτός Βεροίας που ήταν δύσκολο να έλθουν. Θέλω να ευχαριστήσω τον κάθε δικηγόρο και για την τιμή που μου έκαναν να με αναδείξουν στην πρώτη θέση , αλλά και να δώσω συγχαρητήρια στους συνυποψήφιους μου προέδρους και όλους τους υποψήφιους για το Δ.Σ ανεξάρτητα αν εξελέγησαν, για τον πολύ ωραίο αγώνα . Ήταν πολύ ωραίο το προεκλογικό κλίμα, δεν υπήρχαν οξύτητες και εντάσεις και αποδείξαμε όλοι ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος δίκαια θεωρείται ο πρώτος επιστημονικός σύλλογος τοπικά αλλά και γενικότερα στη χώρα.»

Σε σχέση με τον δεύτερο γύρο των εκλογών για τη εκλογή του Προέδρου, επεσήμανε: «Θα συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο, δύναμη και εντιμότητα και διάθεση που με ξέρουν όλοι ότι έχω να παλεύω ανιδιοτελώς για το καλό των συναδέλφων , του Δικηγορικού Συλλόγου. Θα το ξαναπώ. Ο Δικηγορικός Σύλλογος είναι το σπίτι μας. Εάν δεν προσέξουμε τον Σύλλογο δεν μπορούμε να αναχαιτίσουμε καμία δύναμη που ξέρουμε ότι υπάρχει και πάντα κινδυνεύουμε στη νέα εποχή να περάσουμε χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα ν’ αντισταθούμε όπου μπορούμε, γιατί οι εξελίξεις τρέχουν, τα μέσα- εργαλεία  δεν τα έχουμε, είμαστε ανέτοιμοι σε πάρα πολλά πράγματα και οι ευθύνες είναι και σε μας τους δικηγόρους. Γενικά θα πρέπει ν’ αντισταθούμε, αλλά για να αντισταθείς και ν’ αναχαιτίσεις κάποια «κακά πράγματα» που έρχονται πρέπει να τα έχεις μελετήσεις, να τα έχεις προβλέψει  και να βρίσκεις και τους τρόπους να πας μπροστά».

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν ήλθε ενόψει του β’ γύρου  σε επαφή με τη Τρίτη υποψήφια Φωτεινή Κύρτσιου υπογράμμισε: «Όχι, δεν είχα καμία επαφή . Οι δικηγόροι είναι άνθρωποι που ξέρουν , είμαστε σε μικρή κοινωνία, έχω τη γνωστή επαφή μαζί της ήταν Γραμματέας του Συλλόγου , επίσης και με τον Γιώργο τον Χατζόγλου που ήταν στο Δ.Σ. Δεν είχα επαφή με το δεδομένο ότι οι δικηγόροι γνωρίζουν τι θα ψηφίσουν , ξέρει ο καθένας τι είναι ο διπλανός του και δεν υποτιμώ κανένα συνάδελφο. Όλοι έχουν υψηλό αξιολογικό κριτήριο για να κρίνουν και να πάνε ελεύθερα στο β’ γύρο. Απλά θα ζητήσω πάλι μαζικότητα γιατί πραγματικά θα πρέπει να περιφρουρήσουμε τα δικαιώματά μας μέσα από την ανώτατη δημοκρατική διαδικασία που είναι η εκλογική».  

Έχει διαβαστεί 592 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 613 επισκέπτες και 0 μέλη.