Ούτε να το σκεφτεί η κυβέρνηση να στείλει Ελληνες στρατιώτες στη Γάζα! Κανένας ένστολος να μην αποδεχτεί τη συμμετοχή στον στρατό κατοχής που ετοιμάζουν οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και οι σύμμαχοί τους. Κανένας εργαζόμενος, βιοπαλαιστής, νέος και νέα να μην το επιτρέψει!Προσπαθούν να θολώσουν τα νερά για τα βρώμικα σχέδιά τους, επειδή ξέρουν ότι... Περισσότερα
Πολιτικό και όχι νομικό θέμα!
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Το θέμα τέθηκε ως έκτακτο στο Δ.Σ Βέροιας (20/2) και είναι κατεξοχήν πολιτικό. Ο δημοτικός σύμβουλος της ΛΑΣ Γ. Μελιόπουλος για πολιτικούς λόγους αρνήθηκε να συμμετάσχει (όπως προέκυψε μετά από κλήρωση) σε επιτροπή παραλαβής έργου τονίζοντας ότι :
«1. Ως ΛΑΣ έχουμε καταψηφίσει τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του Δ. Βέροια και 2. όπως ο σχεδιασμός –προγραμματισμός και υλοποίηση όλων των έργων είναι στην αποκλειστική ευθύνη της διοίκησης, δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς , του δήμου, έτσι και η παραλαβή των έργων θα πρέπει να είναι στην αποκλειστική ευθύνη του Δήμου. Ως δημοτικός σύμβουλος της ΛΑΣ δεν αποδέχομαι τον ορισμό μου για την παραλαβή των έργων και δεν θέλω να συμμετάσχω σε αρμόδιες επιτροπές. Η θέση μας αυτή ισχύει για κάθε παραλαβή έργων και σας παρακαλούμε να μας εξαιρείται από τις αντίστοιχες κληρώσεις..».
Σε απάντηση της σε σχετικό έγγραφο του Δήμου, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μ-Θ (ΦΩΤΟ) κάνει λόγο ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η σχετική διαδικασία του άρθρου 234 του Ν. 3852/2010 (σ.σ αυτή προβλέπει πειθαρχικές ποινές όπως της αργίας ή και της έκπτωσης των αιρετών).
Πρόκειται για μία απόφαση που μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και από αυτή την άποψη ολόκληρο το Δ.Σ θα πρέπει ν’ αντιδράσει γιατί το ζήτημα είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ και όχι ΝΟΜΙΚΟ!